Український Монреаль
-
Додам ще, в Швейцарії нажаль немає праці без знання мови навіть в клінінгу чи в готелі, тому я не працюю,а не тому що не хочу. Ми не шукаємо безкоштовно проживання і так далі. І мій чоловік працює тут і готовий працювати де завгодно, але і я хочу працювати, поки буду вивчати мову. Ось це ще один з прикладів, чому ми розглянемо Канаду. ми міркували про міграцію в Канаду ще до пандемії, а тим паче не розраховувави що будемо вимушені покинути країну так спонтанно.
-
Нічого поганого. Це дуже ввічлива країна и дуже добрі люди! В Швейцарії ми опинилися, так як у чоловіка тут родичі и ми весь час живемо в них. Житла тут немає вільного з моменту нашого приїзду, жити у родичів весь час не варіант. Як тільки чоловік пішов офіційно працювати, анулювали соц допомогу, мед страхування та транспорт. На двох чоловік все оплачує сам,а в Швейцарії це дуже дорого. Якщо ми знайдемо житло + виплати страховки + транспорт - зарплати може и не вистачити. Треба працювати вдвох, а я не володію французькою мовою. Ходжу на курси тільки с вересня
-
теж не розумію, особливо із франкомовної частини
-
Доброго дня, шановні учасники групи. Знаходимось з чоловіком у Швейцарії. Міркуємо з приводу переїзду до Монреалю, так як чоловік вільно володіє французькою мовою та розмовна англійська. Дуже цікавить інформація з приводу мед страхування. Знаю що по програмі вона враховується,но цікавить те, якщо один з членів родини офіційно працевлаштовується, як надалі з приводу страховки? Самостійно сплачуємо та якщо так, яка середня ціна за мед страховку на людину (стандарт)? Буду вдячна за допомогу в цьому питанні 🙏
-
курити хочуть)))
-
до тебе те саме питання, комп полагодила сидиш асасініш
-
так там маза що людина ж в Україні, тіпа треба проспонсорувати трохи
-
була тут одна, доречі, розвела довірчиву на грощі, наче 200грн але для зека цього достатньо
-
на стражі ваших грошей
-
♈️ Овен 16 жовтня. ✨ СТРАЖДАТИ. СТРАЖДАТИ. СТРАЖДАТИ. ♉️ Телець 16 жовтня. ✨ Вимикай совість, включай флірт! ♊️ Близнюки 16 жовтня. ✨ Ти став надто складним... ♋️ Рак 16 жовтня. ✨ ДЕНЬ ДУЖЕ ТУПИХ ПІДКАТІВ. ♌️ Лев 16 жовтня. ✨ Очікується зустріч зі старими друзями. ♍️ Діва 16 жовтня. ✨ ПОВЕРНІТЬ МЕНЕ В МІЙ 2007. ♎️ Терези 16 жовтня. ✨ Любов'ю пахне, все буде чудово. ♏️ Скорпіон 16 жовтня. ✨ В ТЕБЕ ВТЮРИЛИСЬ. ♐️ Стрілець 16 жовтня. ✨ У ТЕБЕ ВСЕ ТОЧНО ВИЙДЕ. ♑️ Козеріг 16 жовтня. ✨ ДУЖЕ ХОРОШИЙ ДЕНЬ. ♒️ Водолій 16 жовтня. ✨ Твоя інтуїція сьогодні не підведе. ♓️ Риби 16 жовтня. ✨ СЬОГОДНІ МОЖНА ПОДУРІТИ. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦