Український Монреаль
-
Десь 40 хвилин. Тиждень тому
-
Дуже-дуже боюсь прогавити літак до Галіфаксу. І скільки часу процес оформлення займав?
-
Всім привіт! Таке питання — в мене буде пересадка в Монреалі буквально 3 години. Хто, коли летів - скільки чекав в черзі до офіцера на оформлення перміту?
-
Найскладніше зустрічатися з... Овен — Козеріг Телець — Водолій Близнюки — Скорпіон Рак — Стрілець Лев — Риби Діва — Терези Терези — Діва Скорпіон — Близнюки Стрілець — Рак Козеріг — Овен Водолій — Телець Риби — Лев
-
О, це да, я теж була цим здивована. Таке почуття що їм гроші не потрібні. Ну розкупили то довезіть, вам самим же вигідно буде. Ніфіга
-
Та напевно простіше їхньою доставкою тоді. Там на чекіні видно коли вона буде, ще до оплати. Накидайте корзіну собі та подивіться, нам щось дня за три привезли, доволі швидко
-
Селф-пікап це ви на своїй машині приїжджаєте на склад і забираєте заказ Коли ви купуєте, там можна обрати як зручніше. Ми габаритне замовляли доставку, а невелике самі забирали
-
Мітинг на 16.00 Плац д'Арм
-
Там можна взяти на селф-пікап, дуже зручно якщо негабаритне, і чекати не треба і черг нема Доставка наскільки я пам‘ятаю коли купуєш, обираєш день, а в день доставки приходить лінк з трекінгом і можна трекати де вони є Ми купували діван, ліжко, комод, стіл та стільці, вони все занесли в будинок. Не думаю що таку купу меблів вони б залишили ззовні