Український Монреаль
-
Привіт усім! Будь ласка, підкажить чи є у Монреалю якась аплікація що покаже рух транспорту, коли чекати на автобус та інше? Гугл Мапс це звісно юзаю, але люблю завжди мати додаток на смартфоні.
-
Сьогодні отримали та вже протестували - він пилососить та миє - і якщо ви побачили б ту воду - це жах🙈 А я кожень день прибирала,бо шерсті багато було та взагалі від собак бруду багато. Після першої спроби - я дуже задоволена, ні з якою щіткою та ганчіркою не зрівняти.
-
Дівчатка художниці з України, і не лише. Я зараз роблю магазин на Етсі, і щільно займатимуся ним, у кого є картини я можу їх реалізовувати у своєму магазині. Відправлятимете в міру необхідності, ціни ставити самі в межах розумного. Пишіть, дзвоніть, буду рада співпраці.
-
Ні, сертифікація тут і там - це різне
-
Всим добрий вечір/ранок/ніч😊 Потребую поради бувалих) наразі мені пропонують навчання в б‘юті сфері в Европі. Нігтики, брівки, війки і таке інше)) В листопаді планую бути в Монреалі. Чи варто починати навчатись? Чи користуються попитом б‘юті процедури в Монреалі? Чи реально знайти роботу в цій сфері після таких европейських короткотривалих курсів? Дуже буду вдячна всим за відповіді! Можливо комусь може здатись таке запитання смішним, але ж потрібно на 10 кроків вперед думати як на хлібчик заробити) дякую)