Український Монреаль
-
Ні, сертифікація тут і там - це різне
-
Всим добрий вечір/ранок/ніч😊 Потребую поради бувалих) наразі мені пропонують навчання в б‘юті сфері в Европі. Нігтики, брівки, війки і таке інше)) В листопаді планую бути в Монреалі. Чи варто починати навчатись? Чи користуються попитом б‘юті процедури в Монреалі? Чи реально знайти роботу в цій сфері після таких европейських короткотривалих курсів? Дуже буду вдячна всим за відповіді! Можливо комусь може здатись таке запитання смішним, але ж потрібно на 10 кроків вперед думати як на хлібчик заробити) дякую)
-
Трохи лірики. Люди часто обурюються вартістю консультацій та послуг імміграційних консультантів, вважаючи що там нема чого робити і люди на рівному місці гребуть гроші лопатою. Ці люди ведуть діяльність, яка потребує тривалого навчання, обов’язково ліцензується , консультанти постійно повинні проходити підвищення кваліфікації, розбиратися у всьому цьому гармидарі програм. Також регулярно сплачують внески до комісії, яка регулює діяльність. Основна мета їх діяльності допомогти вам пройти шлях імміграції безболісно і ефективно, зберегти час та грощі на шляху. І як не дивно у цих людей є ренти, кредити, сім’ї, податки і все те саме що у інших людей )))
-
Дам силку з повною інструкцією😁
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-q7000-application-permanent-residence-quebec-skilled-worker-class.html#EQ73
-
Мови і досвід на роботі - два головних пункта😃
-
Та я знаю що без консультанта не обійтись, навіть не старалася самостійно розібратись, тим більше що недавно сюди приїхала і ще нема роботи, просто думала що якщо тільки декілька то чи зможу хоч по якійсь подаватись на pr . Якщо багато, то це добре, можливо в якусь впишуся