Український Монреаль
-
Привіт хотіла запитати що означає EMSB territory??(English school board)
-
Всім привіт! Хотів би спитати чи є серед нашої української спільноти професійні дієтологи якщо такі є в приват будьласка
-
Дякую, спробую і такий варіант
-
я особисто вам нічого не сказав))
-
Вибачте , але по перше я не бачила що він писав російською , і ні в якому разі не захищаю ту кацапську мову , і мені , людині яка все життя нею розмовляла стало просто огидно від цього. Мені повезло бо я знаю українську , але є люди яким важко говорити на старті . Наприклад ті хто живуть близько до кордонів сраної рф … або західна Україна , Закарпаття , вони теж говорять не українською . Люди невинні що народилися там , там жили і спілкувалися. Важливо те що вони намагаються виправити помилку , і навчитися. І того чоловіка я захистила , бо не побачила що він писав російською, за це звичайно ж вибачте . Не треба мені «шити» любов до кацапськоі. Це реально не так
-
А що вони зроблять
-
Так а куди прикладати?
-
Мій брат сам заповнив та поставив свій підпис Потім відправив мені, і я поставила свій цифровий підпис
-
Ну заповнюєте форму і прикладаєте її. Якщо після подачі, щось хочете дізнатися, то відсилаєте вебформою. Потім дзвонити і просить, щоб прицепили, бо так буде 2 місяця висіти, потім за декілька днів можна дзвонити і питати. Взагалі оті всі заповнення за іншого мають супроводжуватися цією формою. Якщо ви заповнюєте за батьків і не прикладаєте форму - то порушуєте закон, бо підпис то мають батьки ставити. Я вже не говорю про різні компанії в Україні, бо жодна з них ліцензії не має.
-
Ми так і зробили Його паспорт повернули назад А мамі вклеїли візу Я ж кажу, все все перепробували
-
Вони не знають англійської
-
14 років