Український Монреаль
-
Хочу зрозуміти
-
Зарплатня за неділю 1000$ а прийшло 750€
-
Грубо кажучи, із 40к на рік ви сплачуєте 27% до федеральних, провінційних, медичних податків, страхування втрати роботи, декретних виплат та пенсійного фонду. Із 80к це вже буде 33% Із 120к 36%
-
Доброго, процент не фіксований, в Канаді прогресивна шкала, в якій бідні платять менше податків ніж багаті.
-
Доброго дня, підскажіть скільки % знімає у провінції Квебек з зарплатні? Податок
-
Перепиши прошу
-
Вот блін, а в мене він на вклейці Дякую
-
Паспорт точно потрібен
-
Не знаю, чесно)
-
В Канаді нема так що можешь в супермаркеті на касі купити код поповнення?
-
Сама Фіз тільки канадською вдалося поповнити) Ходили 2 тижні без номеру поки чекали фізичні картки з банку
-
Хтось знає, чи потрібен песель і закордонний паспорт у лікаря в Варшаві для медогляду в Канаду
-
Не пробувала, не підкажу
-
Із приємного - невикористані данні інтернету перкходять на наступний місяць, а якщо не вистачило - можна попросити у інших користувачів поділитись МБ, у мене зараз висять 500 МБ бонусів, які можна розшерити з кимось.
-
а монобанком чи польскою вдасться поповнити?
-
Ви підв‘язуєте картку в особистому кабінеті і їй сплачується
-
А як поповнювати номер? На сторинці оператора чи можна купувати коди поповнення в магазинах?
-
Ми так робили за переїзду, просто вичерпали картки і не поповнювали наново.
-
Та краще вже на місці тут розберіться, якщо чесно. Я би не парилась цим, курс не такий волатильний як гривня, і просто витратила би поступово злоті.
-
Українською, будь-ласка :)
29 Jan 2023, 07:13
39015/240399
16 minutes ago