Український Монреаль
-
Якщо ви десь на тому березі, там такий осередок супермаркетів та магазинів, і зручно відразу по багатьом напрямам купувати речі, продукти, техніку та інше.
-
В них є магазин в Бросарді в DIX30.
-
www.avril.ca/en/ Мені ще подобаються крупи, борошна та вітаміни тут.
-
да!! і ти така одразу blisss
-
Мені теж подобається, в мене є улюблена путинерія і є щось прикольне у тому, що ти заходиш, а тебе питають чи ти по the usual :)
-
Я доречі жутко люблю локальні магазинчики у нас на районі є бейглячечна, кав’ярня, дві ятки з морозивом/солодощами та пекарня. Я заходжу в усі бо підтримyю локальний бізнес за рік це призвело до того що я маю тут купу знайомих які питають як справи, знають яку каву зробити і тд це все страшенно приємно, дуже рекомендую якщо хтось почувається самотньо. Відчуваєш себе місцевим
-
На кого знаки схожі характером? Овен — Скорпіон Телець — Козеріг Близнюки — Овен Рак — Риби Лев — Діва Діва — Телець Терези — Рак Скорпіон — Лев Стрілець — Водолій Козеріг — Діва Водолій — Близнюки Риби — Терези
-
yupik.com/en/
-
Але він дорожчий, бо там оці органічні заглюки.
-
Yupik ще ок.
-
Та ні, просто Bulk Barn + більш локальні магазинчики тут на місці в Кандіаку.
-
Можна купувати поїздки, проїздні на 1 день, тиждень, місяць, півроку тощо.
-
Чи реально влаштувати офіціантом (або інша робота у сфері обслуговування) в Монреалі знаючи лише англійську мову? У тому ж Тім Хортонс. Я зараз в процесі пошуку такої роботи, ходжу по кафешкам, залишаю резюме. На жаль поки що без результату. Якщо хтось так влаштувався, поділіться будь ласка досвідом