Український Монреаль
-
Сподіваюся і мене виручать.
-
Ну у цих що я скинув все було ок) відповідали швидко, доставили в точні хвилини навіть) коротше кажучи я був тоді дуже задоволений їхньою роботою )
-
Ну у них з цим проблем я так зрозумів немає
-
Да дааа, зв’язок чи пошта і відповідають раз в три дні, чи мобільний якого в мене нема канадського чи доставка з 9 до 17 і точного часу нема. Це дійсно було складно щось знайти))
-
Бо я також гуглив і не все там так просто як в Україні
-
Але я замовляв тоді тюльпани, 70 штук виходило з таксами, доставками і всім здається 140 cad)
-
І доволі симпатичний
-
То нормальна ціна як для канади
-
Для прикладу просто, цей був 65 cad + tax
-
Зрозумів. Значить буду чекати відповіді від них
-
Я багато сайтів моніторив, коли шукав, але усюди проблема зв’язатися з іншої країни. По цінам плюс-мінус як усюди в Монреалі, але звісно що ціни значно вищі ніж в Україні.
-
Написав. А як взагалі в них з цінами? Бо ніякого прайсу не знайшов. Написав їм і чекаю відповіді. Дякую за інфу
-
Ок. Спробую замовити
-
В них замовляв, все було ок, доставили в точний час)
-
Ок. Буду Вам дуже вдячний.
-
Був в такій самій ситуаціі ) Можу Вам дати лінк на інстаграм сім’ї що займається квітами, в них є і доставка) Оплачував через пей пал з української картки
-
Доброї ночі, шановне товариство. Звати мене Віталій. Розумію, що в данній групі піднімають більш важливі питання,тому прошу з розумінням поставитися до моєї дилеми. Дружина переїхала до Монреаля і там зараз проживає. Я в Україні звісно ж. Через 5 днів в нас річниця весілля( 15 років). Кожен рік я завжди дарував їй букет квітів( дав їй таку обіцянку 15 років назад). А тепер не знаю як бути і до кого звернутися. Можливо щось порадите. Прошу з розумінням віднестися до мого запитання. Дякую.
-
Також цікавить. Встановити посудомийку і холодильник відремонтувати 😭хлопці відгукніться! За оплату!
-
Також цікава ця інформація
-
Хтось встановлював собі двері від md-design? Як вони?
29 Jan 2023, 07:13
39496/236349
28 minutes ago