Український Монреаль
-
Друзі, привіт. В нашому готелі відкрилася вакансія на «supervisor maintenance”(тех обслуговування готелю. Сантехніка, електрика, ремонтні маленьки роботи .. тощо) .Ще ніде її не публікували, можливо комусь з чоловіків буде інтересно. Офіційно. Центр. Зарплата по результатам співбесіди з директором. Знання французської - було б круто, но хоч би англійської. Кому цікаво-напишіть мені в директ.
-
Paysend москальська кантора, що мімікрує під міжнародну. Уже неодноразово про це говорилось.
-
Там ще третій є)) Ви на перший листочок дивіться. Той на Лорандо. Другий то я для прикладу фотокала, то в другому районі. Є ще один десь. Ліньки йти дивитися))
-
Я сама ще вивчаю мову , може я не так зрозуміла і хтось з старожил мене поправить
-
Блін 😢
-
Що наступний запис почнеться в листопаді . Ну це я так зрозуміла
-
Чого не знаю того не знаю)
-
Доречi, який з адресiв вiрний 1055 Rue d'Hibernia, Montréal, QC H3K 2V3 (так я бачу на вашому листi) 6201 Rue Laurendeau, Montréal, QC H4E 3X8 (за запитом в google)
-
А що вони про листопад внизу написали Я вже зраділа
-
Ні , там написано , що вам потрібно відправити їм заповнений формуляр та
-
Потрібно і мені піти тим паче поряд і корисно для здоров'я. Шкавчик куди покласти речі є там? Його потрібно брати в оренду? Велике дякую.
-
Люди, відправили таке повідомлення Це означає що курси почнуться у наступному місяці ?
-
Доінвестувався.
-
Бути митися ) теж не погано)
-
Може тут «опічатка»))) Он Антон сходить і нам напише) я чим змогла - допомогла))
-
Ну ось пісцін то басейн точно
-
Ну це в них один з декількох. То на всіх інших написано piscine)
-
Прост мені щось це більше на лазню схоже
-
Хз. Але там бассейн. …Наче. Не я заходила, я так, одним оком зазирнула…))
-
Чому бассейн став bain?
29 Jan 2023, 07:13
39598/236343
24 minutes ago