Український Монреаль
-
Я поважаю усіх людей, окрім москвльні та українців з синдромом заниженого почуття власної вартості!
-
Не забувай що ти в Канаді
-
Поважай інших людей , не будь таким не далеким
-
Чи є тут бухгалтери ?????
-
Мало хто в житті розмовляє літературною... Майже всі на діалектах☺️
-
Тебе ніхто не назвав гівном, отримати порцію гівна - це отримати хейт!
-
Люди добрі!!! Може вже досить цей срач в групі розводити? Майте повагу і до інших учасників групи!
-
О поїхало
-
Ну я б всеж таки не дуже зветртав уваги на помилки. Тут мало хто літературною пише. Але то таке) я он про курси думаю
-
Нє, я не буду шукати, вибачте)) Це я почула в школі влітку, тому й кажу. Якщо це неправда - то це прекрасно. Думаю - все одно при запису - показуєш ворк перміт. Якщо все проходить - то чудово)
-
Ніхто нікого не принижує, просто смішно, що після стількох років життя в Україні - тільки зараз в Канаді почали думати про українську мову! Хоча ні, він написав російською, потім налякався бану і почав писати ламаною українською, а саме за це отримав смачнючу порцію гівна, бо як то можна не знати рідної мови, шановні?
-
Та ні. Я дивився собі курси - аніматора- навчання 15 місяців у торонто. На моє питання шо потрібно- сказали тільки гроші. І ваша згода
-
Про курси не буду наполягати. Можливо я і не права. Але наче ті курси які більше ніж півроку вважаються вже проф.освітою. Ні?
-
Бо я чесно не бачив обмежень.
-
Якщо ви зможете знайти посилання- я думаю таку інфу нам треба пінити угорі
-
Не бачу ніде таких умов ось правда. Школи далеко не все знають. Взагалі вони все що пов‘язане з міфі не коментують
-
Де ви побачили пропаганду ? Я лише не розумію , навіщо цькувати тих хто намагається говорити рідною мовою , от і все . Я вам дуже вдячна за допомогу , але це не привід принижувати когось
-
Раніше ми не могли проходити їх більше ніж півроку. Францизасьон. По робочій візі. Це наче по Куает тільки дали полегшення. Нам в школі так сказали.
-
Вони там теж на рік розраховані були)
-
Я ще питав про курси але у торонто- теж мені казали - давайте тільки гроші)
29 Jan 2023, 07:13
3970/238259
about 4 hours ago