Український Монреаль
-
я цю записувалася он-лайн, там є така опція: im.clinic/
-
Писали що єдина опція це телефонувати і все робити по телефону
-
Добрий день. Допоможіть, будь ласка, інформацією! Де і як податись на медичне страхування в Монрелі по візі CUAET. P.S. Через телефон не вдалося зробити букінг. Дякую заздалегідь!
-
Ого. Я дивилась невисоку зарплату. В БК не вистачає доступного житла. Якщо знайти там житло то можливо в перпективі має сенс переїхати якщо така велика різниця в зарплаті
-
Це правда, тим паче що не ФОП в Україні теж дуже багато податків сплачує, просто ми часто це не бачимо.
-
Працювала вчителем в школі в Украіні і повністю згідна. І це при тому що в Україні своє житло. Тут навіть на те що залишається після сплати оренди можна дозволить собі більше ніж в Україні. Принаймні одяг можна купувать новий а не на секонд хенді як я робила це часто в Україні працюючи вчителем в школі, бо нове за доступною ціною набагато гіршої якості. Так що головне щоб зарплата тут була, а з відрахуваннями вже змирилася. Я люблю свою країну і буду допомагать чим зможу, але життя на зарплату вчителя там жалюгідне це факт.
-
У моїх знайомих в айті вона сягає і тисячі на місяць.
-
Плюс чим більший дохід, тим більшою стає різниця.
-
Додайте те, що тут sales tax теж вищий.
-
Ну, наприклад на моїй зарплатні в Монреалі я отримую на 430$ на місяць менше ніж в ВС. Це відчутна різниця.
-
Порівняла відрахування з тієї самої зарплати яка в мене була раніше в Квебеку, БК і Альберті. В БК чистими вийшло всього на 60 доларів більше, в Альберті- ще менша сума ніж в Квебеку. Так що не бачу тієї різниці між провінціями про яку говорять що в Квебеку більші податки. От тільки те що дороги там кращі за ці податки це правда. Була в БК і Альберті
-
да, я теж ним користуюсь, задоволена
-
Роблю податки із wealthsimple, воно ок.
-
Та я наче і розумію що як художник в Україні і близько не отримувала б стільки, он моя подружка працює вчителькою малювання та отримує 7000 гривень, а це набагато більше стресу, особливо із тим, як вона зараз ще й несе відповідальність за те, щоб водити діток до сховища і там із ними сидіти. Тому не треба скаржитись. Але все одно інколи хочеться понити :)
-
загалом, відповідь на ваше питання “так” вам тільки треба знати у яке поле вписати вашу крипту та як саме розрахувати скільку було прибутку у перерахунку на кад - для цього треба або читати що на сайті сра пишуть, або разово взяти консультанта а далі, якщо наприклад подавати через автоматизоване ПО типу wealthimple, воно вам згенерує декларацію яку ви перешлете у податкову. І далі протягом 8 тижнів податкова вам прийшле скільки треба заплатити, чи навпаки поверне грошей якщо у вас переплата. Протягом року за бажанням теж можна платити, у банків є функціонал direct deposit to CRA
-
Наголос куди хочеться.