Український Монреаль
-
Дістали вже з тою російською і з тою пропагандою мови «вєлікай і магучай» ! Чому ніхто тут не поїхав до «магучай» (ті хто так боронять право до рос. мови) ? Добре питання, нехай собі його кожен промовить… Бо по-іншому я вже не знаю, що і як Вам пояснити!
-
А хто Вам сказав, що я з України ? Те, що українці нехтують власною мовою і іноземці їх вчать говорити - це звичайно позор. Але з якої радості я маю йти і боронити вашу державу? Ми Вам надали домівлі(держава та мої співвітчизники), особисто я прийняв 5 людей до дому, мої батьки надали роботу та можливість безкоштовно харчуватись на 3 місяці і ви мені будете говорити про мої обов’язки? Жінко, схаменіться! В цій групі є не тільки українці! Є також канадійці, італійці, поляки! Які тут Вам допомагають! Організовують щось та об’єднуються, аби Вам допомогти! Тому коли Вас просять говорити українською, то не розказуйте що вам зручніше, бо якщо зручніше російською, то шуруйте на расєю, бо тут таким не раді!
-
Вітаю! Підскажіть, будь ласка, чи можу я піти на курси , якщо маю work permit , а не study permit. Курси приватні, не державні
-
Бо просто видалять
-
Переробiть украïнською
-
Так, але все ж скажу , я б зрозуміла якби жінки почали писати про погану українську і т д , але коли бачиш, як таке роблять сміливі герої України , то це просто дно , чесно ) героїчно втекли в Канаду , а теперь героїчно троллять людей які намагаються спілкуватись українською . В мене все )
-
Правильне рішення, насилля - породжує насилля ! Ви молодець!
-
Усім привіт, мене звати Валерія🖖🏻 В мене є питання стосовно відкриття свого маленького інтернет-магазину. Чи є ті, хто може допомогти з питаннями стосовно ФОПу, відправкою товарів поштою і тд? Чи може хтось має контакти, до кого можна звернутися за консультацією? Буду вдячна будь-якій допомозі😇
-
В тебе вже нiч?
-
Погода сьогодні - бомба 🤩