Український Монреаль
-
В нормі тут оформлюють приватне медичне надодачу і для таких ситуацій, коли ще немає провінційного.
-
Але це реально треба уточнити.
-
Тобто якщо вам кажуть що платити 1500, це платити 1500, а не потім надсилати бланк в RAMQ. Бо коли я як місцева звертаюсь, я в принципі не отримую ніякі чеки чи навіть не знаю скільки це коштує.
-
Ви уточніть щоб бути певним, бо у українців зараз своя особлива програма, за якої вони як візітори взагалі можуть отримувати медичне страхування тих, хто тут живе, але мені здається що все одно без картки воно вважається не активним наразі.
-
Я без знаків написав смс . Поправив.
-
Так ви не відправляєте туди витрати, воно автоматично має рахуватись.
-
RAMQ
-
Може я помилився. Куди лікарня виставляє рахунок?
-
В яку страхову?
-
Але я після переїзду із Онтаріо 3 місяці чекала поки можу податись на квебекське медичне страхування.
-
Хіба за програмою CUAET ви відразу резидент без 3 місяців життя тут, я хз.
-
Можна, звісно, просто доведеться платити, бо без картки ви рахуєтесь за іноземця поки що.
-
В аєропорту організація CSAI (поправте будь ласка якщо не правий), сказали що страховка є з першого дня перебування в Канаді. Цей рахунок на 1500 вони дадуть вам його, і вони повинні відправити в страхову яка покриє затрати
-
І можна записуватися до лікаря не маючи ще фізично картки? А вони ж напевно будуть номер питати, я пробувала на сайті щось там і номер і серію ще треба вписати
-
Доброго вечора, моя дитина захворіла і ми поїхали в уржанс. Так як assurance maladie еще немає в нас. Він готовий , ще не прийшов по почті, нам озвучили ціну у 1500 cad, ще і чекати дуже довго лікаря . Може мій опит комусь допоможе, ще поставлю розцінки з лікарні.