Український Монреаль
-
Цікаво дивитися Канадське ТБ. Бачу тут готується Квебекська Народна Республіка. (десь плескає в старечі долоньки якійсь шизоїдний дідуган)
-
Не так що я не хочу щоб тут були українці, просто це справді дорога країна.
-
Мені все ще здається що якщо це дорогий варіант і хочеться виключно безкоштовне житло, то варто двічі подумати чи їхати в Канаду. Тут реально дорого якщо зарплатні українські і немає роботи. Наприклад, я тиждень вже не можу виловити лікаря на прийом, а приватний 350 баксів. Якщо у вас якась серйозна чи раптова халепа із зубами, то це не один косар може вийти, і полетіти звідси додому до лікарів теж дорого буде.
-
Якщо чесно, ейрбнб не найгірший варіант новоприбулим. Я перший місяць жила в готелі поки шукала своє житло та ставала на ноги, тоді не було безкоштовних опцій для українців чи бажаючих сильно хостити. А в ейрбнб зазвичай є нормальні повноцінні кухні, на яких зручно готувати, і майже завжди є посуд, кастрюлі, ковдри та інші такі речі.
-
Ціни в Канаді і Європі дуже відрізняються. Я шукала на місяць і не бачила ніяких знижок. Все було чітко за місяць як подобово. Але звичайно хто може не паритись за гроші, то тут мови нема. Це дуже зручно, як і якщо житло треба на декілька днів якщо за гроші треба паритись
-
Дякую))
-
Зрозуміла
-
А я не знаю бо ми в хост фемілі зразу їхали)
-
А куди звертатись? Знайомі питають
-
На здоров‘я
-
instagram.com/nadiia.slova?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Щось про це читала