Український Монреаль
-
100%. Я б ще додала: скільки є на дебіт рахунку, витрачаю не більше 1/3
-
Мені навпаки здається що без роботи та соціальних зв'язків найкращий модус операнді це "скільки є на рахунку, стільки і витрачаю із дебітки".
-
Плюс, кредитка це не єдиний фактор рейтингу, я відкрила кредитку десь на третій рік в Канаді, і в мене вже був рейтинг не низького значення, бо була історія сплати комуналки та іншого. Найгірше, що можна зробити новоприбулим, це хряпнути їм кредитку, в яку вони влізуть якщо буде проблема, та гепнуть собі увесь рейтинг на найближчі вісім років.
-
Задоволена банком Дежарден, є відділення з україномовними працівниками. Там працюють дуже привітні дівчата. Дають кредитку.
-
Знання CUAETівців щодо питань подальшої іміграції - це поки що чистий лист паперу. Probably написала для тих, хто вже почав хоча б алгоритм іміграції для себе вибудовувати.
-
У новоприбулих людей без роботи тут все одно буде поганий кредитний рейтинг та проблеми із орендою. А із роботою кредитку вже усюди дають.
-
Та я буду рада якщо це можна буде зробить з роботою, я без роботи і не надіялась. Ось почну із ярмарки вакансій в четвер
-
Так. Закритий дозвіл зазвичай якщо компанія спонсує ваш переїзд до Канади щоб закрити свою кадрову потребу.
-
Закріплений за одним роботодавцем. По Куает дозвіл на роботу відкритий і роботодавців можна змінювать