Український Монреаль
-
Круто! А підкажіть як оплата йде? Банківський переказ, готівкою? Крипта? Скільки треба оплачувати платежів?) Якщо вам не складно. Буду дуже вдячна.
-
за інтернет ми платимо, такого особисто в нас нема)
-
ми зняли, та нащі кенти, в них реально сопртзал та басейн @broslik
-
Вони мають дуже круті квартири. І мені здається що трохи низька ціна. Ви знімали через них, чи може знайомі? Там круто що вже є басейн, спортзал. Написано, що у вартість входять платежі з комунальних та інтернет. Дуже все солодко виходить. Але якщо вони серйозні, я б із задоволенням зняла.
-
Дуже дорого!
-
Доброго вечора. Чи дорого обходиться стоматолог в Монреалі?
-
На бензині Убер просто вийде собі в мінус.
-
Але офіціанти чи бармени отримують _набагато_ кращі гроші, і теж можуть працювати ввечері, вихідними чи вночі (якщо це бар).
-
Монреаль велике місто, тому туди-сюди ним ганяти це дуже дорого на автівці та по часу в дорозі.
-
Убер можна нормально суміщати із навчанням чи роботою, так. Але я б краще знайшла якийсь бартендинг на вечори та вихідні. Якщо мова не дозволяє, то найкращий варіант це велосипед та брати замовлення в центрі.
-
Якщо ви хочете займатись саме доставкою, в Instacart кращі умови (це доставка продуктів).
-
Я скоріше про те, що після бензину та обслуговування машини людина отримувала типу 11 доларів на годину, це менше за мінімалку.