Український Монреаль
-
Виберіть якийсь варіант з цього списку, залежно від району Якщо ті що тут варіанти вам не підійдуть, наприклад задалеко, чи незручно добиратися, попитайте в них же про альтернативи
-
Залежно від району і вашого розташування може бути легко знайти, а може прийдеться потратити декілька днів на пошук www.centraide-mtl.org/en/directory-of-agencies-and-projects/ Отут різні варіанти є, найбільші
-
Згоден,хер знайти
-
Де взяти ці адреси фуд банків взагалі ?😅
-
Підкажіть будьласка ,є хто реєструвався у фудбанку в якому потрібно платити 17$? Які документи ви приносили ?
-
Доброго вечора.Можливо у когось є досвід як отримати права на мотоцикл.Дякую!
-
Ааа, ну то і я такі знаходила з багажем
-
Ні, з багажем 600 пише) люфтганза, 9-15 березня)
-
Де? І чи з багажем? Бо мені туди й назад дає за 750-800кад
-
Я була обмежена по датам .. до середини березня - то в 2 сторони Париж Монреаль 350.. пізніше є за 320 .. за цю ж ціну можна наче і в 1 сторону взяти .. але багаж все з’їсть , бо там пересадки з дорогим багажем
-
Бо тільки туди то дорожче ))
-
Ну я от дивлюсь 400 cad є Париж Монреаль туди назад )
-
На березень
-
А я бачила на днях Копенгаген-Торонто 550 євро в обидві сторони
-
Що знаходили
-
А скільки зараз найдешевші?)
-
Так, я знаю. Я бачила квитки ці, в грудні, листопаді на лютий березень, але візи не було.. і деякі люди по 5 місяців чекали .. тому не взяла 😅
-
Так і тоді я дружині купляв за 2 тижні до вильоту) просто на рік вперед не значить дешевше )
-
У мене чоловік працює в авіасфері, то я знаю про це все) я вас просто не вірно зрозуміла)
-
Українці будуть купляти квитки і в продажу лишатимуться лише дорожчі класи
29 Jan 2023, 07:13
40/240019
33 minutes ago