Український Монреаль
-
так поїзд є
-
Коротко підсумовуючи, з суми 4734.33 можна відняти 1505 $ бо два рази в місяць за аренду платити то виключення а не постійна трата. А отже в місяць на трьох виклали 3229 баксів.
-
Так як я писав, думаю написати що та як на сім'ю із трьох вийшло за вересень місяць. Загалом витратили 4734.33 c$. З них вийшло так: 1) Оренда житла та комуналка у нас 3076 c$. Але тут треба зрозуміти, що я не знав що оплачувати оренду можна у кінці місяця, і оплатив за вересень на початку, і потім ще раз оплатив за жовтень, тому два рази за квартиру у місяць вийшло 2) Їжа - 964.16 ( 606.74 + 357.42 ) Покупки у продуктових - 385.76 Купували продукти в основному в IGA, Epicurie, Marche Newon. Сюди ж додам ресторани* 220.98 баксів. Не без гріха, дуже полюбив місцевий бургер кінг. Тож 385.76 +220 = 606,74 також трохи витрачали на їжу з укр картки (+7002 грн їжа та 2870 ресторани. в перерахунку на долари 357.42c$ ) 3) Різні покупки. 363.98 - cюди попали усілякі покупки у долорамі, волмарті, магазинах іграшок, і магазинах різних баних приколів та одяг. 4) Транспорт - 38.50 у мене майже нема потреби користуватися транспортом, тож купую абонемент на 10 поїздок у метро на зону А + по потребі якщо більше 10 виїзжаю. 5) Здоров'я та таке інше тут вийшло 649.11 $ тут треба розуміти, що пару раз купували якісь сиропи бо захворіла дитина, та 630 баксів було витрачено на Мед огляд. Ось такий ось місячний огляд нашої сім'ї. Склад Я, Дружина, Дитина 6 років, Собака шпіц (4 роки, 3.5 кг)
-
Та на завтра потрібно, плюс там тільки за багаж 100 баксів беруть. Поки що за 70 автобус знайшовся
-
Google Flights чекни, за тиждень чи більше можна за 100 долларів знайти білет
-
Всім хай. Як максимально дешево завтра можна доїхати з Монреалю до Торонто З БАГАЖЕМ (авіа дорого вийде)
-
але всеж таки краще їм подзвонити
-
там у відділенні (я у лавалі був тоді) є каси типу з живою чергою, там записувався
-
Не актуально знайшов
-
А ну скажіть хто адмін в Українській канаді?
-
Записали при вході десь, так?
-
То мабуть краще ходити у менш людне відділення
-
коли дружину записували вже через 3 доби попали
-
якщо повезе то одразу попадете (мені перший раз повезло)
-
А, зрозумів. Дякую
-
прийшов у відділення і записався до менеджера
-
Перепрошую, тоді як саме?
-
Це типу не дуже дозволено, але це ок. Якщо вас приймуть - вам цю сумму вирахують з першого місяця. Як ні - повернуть
-
Не зовсім
-
Дякую що відповіли. Тобто можна прийти без запису? І просто на місті попросити відкрити дебітовий рахунок і кредитку?
29 Jan 2023, 07:13
41546/236700
about 2 hours ago