Український Монреаль
-
Дякую
-
Добра система безпеки в Канаді
-
коли реально почне отримувати ЗП… підписаний договір, не дорівнює отриманий дохід…
-
Мені ні карту прив’язати не давало Ні застосунок скачати А потім оператор всі послуги призупинив
-
У мене так з моїм айфоном Але я зразу купувала не неверлок Прийшлося тут шукати інший айфон неверлок
-
це міф
-
Якщо телефон у black list, отже він крадений… навряд чи вдасться підключитись до іншого оператора, оскільки у всіх операторів єдина база по таких телефонах…
-
Що думаєте? www.thenorthface.com/en-ca/mens/mens-footwear/mens-boots-c695280/mens-chilkat-v-400-waterproof-boots-pNF0A5LVZ?color=92P норм на зиму? Чи херню купив?
-
А ще одне питання Якщо чоловік підпише договір на працю , то треба одразу казати щоб нам провінційну допомогу відключили ? Чи лише після отримання зарплатні ?
-
Тоді ще аналізи їм тре здати)))
-
Колись бачила в чатах писали, що зверталися до лікаря, не могли зрозуміти, що сталося, а лікар сказав все Ок, то клопи...
-
Це теж казочки)
-
Можливо її тут і немає, але ніхто не хоче ризикувати із чужим матрасом :)
-
Я чув доя банків така інфа типу актуальна, якщо ви подаєтесь на щось типу моргейджа. І то тільки за останній рік перед подачою. Але теж я не знаю чи це правда
-
Міф
-
внєзапно
-
Я читала теж ,це на фезбуці, та група в Тг" Канада Іммігранти "
-
Там моя мати сидить
-
Фейсбук зло 😄
-
Продовжуй читати байки і потім відразу захочеш додому