Український Монреаль
-
Дякую, але це зовсім не про те, що я питала. Тут описано подорож. Неповнолітні діти ідуть в Канаду в Монреаль по програмі CUAET , в аєропорту вони відкриють дозвіл на роботу і освіту. Але мені зовсім не зрозуміло, як вони зможуть чи ні орендувати квартиру? Можливо є волонтери, червоний хрест чи інші організації, хто міг би їм попомогти на перших кроках. Також знайти школу для одного. Чи потрібно зазделегідь шукати опікуна, хто може їм бути? Фінансово діти будуть забезпечені, вже відкрити валютні рахунки. То я як мати молодшого, шукаю людину, хто може підтримати морально і порадити як робити і куди звертатись
-
В Оттаві.
-
Та просто ніколи не чула про цього виробника і не подобається що тільки готівка.
-
Матраси та речі типу автомобільних крісел для діток я би брала нові та у перевірених магазинах.
-
Якщо у тебе в ньому виявляться клопи чи проблеми, набагато більше шансів достукатись до Ікеа ніж до невідомого продавця за готівку.
-
В мене немає проблем із меблями, але матрас хочеться брати у більш надійному місці.
-
Я б не купувала матрас на маркетплейсі.
-
Підскажіть будь-ласка, де можна роздрукувати доки? Чула десь в магазинах можно