Український Монреаль
-
але, шоб змиться на іншу квартиру, по контракту треба попередити за 3 місяці. і в такому випадку я не думаю шо останні місяці будуть безкоштовними, але то треба вчитуватись в контракт
-
але зазвичай один місяць
-
в новостройках так часто дають
-
Друзі, хтось як знімав житло попадав на такі оголошення ? Це такій маркетинговий хід чи це таке практикується ? Чи скам
-
э компанiя U-Haul, там можна арендувати авто, ця компанія э в Montreal та в Longueuil
-
в цілому убер норм. доставка з ікеї буде 40 і 60. а на убері можна за 20-30
-
Добрий день всім! Потрібна допомога колективного розуму . Ми тільки зняли квартиру, будемо шукати меблі і лампи/ торшери( інакше вдома буде темно))... порадьте де і як краще замовити транспорт для доставки….дякую!
-
Поняла-приняла, дякую
-
Поштою звичайною
-
Відправити на імейл чи поштою?
-
Одразу після реєстрації всім приходить , треба роздрукувати і відправити їм з копією ворк перміту
-
Доброго дня, такє питання, комусь приходило повідомлення при записі на курси французської, що не вистачає якихось документів?
-
У нас тут мова спілкування - українська
-
Підкажіть назву вашого комплекту, будь ласка
-
Про пусті квартири звичайно знаю. Але тут другий випадок: на сайті охайна квартира, простий ремонт, є базова кухня. Приїзжаємо на перегляд - показують «таку саму» квартиру, яка на стадії ремонту, кажуть що ось, ви підпишете контракт і «робочі зашевеляться і зроблять вам швидше»
-
а взагалі тут же роблять ремонти перед заїздом нових орендарів. ну і квартири пусті
-
хоча можно глянути по іншим корпусам
-
але 2 бедруми дорожче трохи будуть
-
я тут періодично комплекс кидаю де сам живу
-
Зрозуміло
29 Jan 2023, 07:13
41841/239920
32 minutes ago