Український Монреаль
-
apps.apple.com/ca/app/miss-universe/id1557255641
-
Посилання киньте)
-
apps.apple.com/ca/app/miss-universe/id1557255641
-
Ой наче тут хтось писав нещодавно
-
Всім привіт, шукаю роботу, підробіток . Прибирання будинків , квартир . Якщо є якісь пропозиції пишіть в приватні повідомлення..дякую)
-
Ясно.
-
Є в мене людина що здавала айілтс в минулому році. Але вона у торонто. Тепер розумієте чого я вам написав зо в торонто швидше знайдете собі відповідь?
-
Вважаю нема сенсу продовжувати дискусію, тому що ви не відповідаєте на моє питання, а лише висловлюєте свою думку з зовсім іншого питання.
-
Тому що купували в стоковому. Відразу сказали, що без повернення.
-
Я вам написав вище що у Квебеці 1) скоріше знайдете ТЕФЛ, 2) Айілтс швидше знайдете у Торонто, 3) що якшо просто так то сенсу в тій англійській нема. 4) Агресиву теж нема.
-
Де ви агресив побачили
-
Воно нове, чого ви його просто обратно не щдасте
-
Друзі продаю взуття, не підійшло за розміром Жіноче 40 розмір 30cad Чоловіче 20 саd. Вдягались пару разів
-
Звідки стільки агресиву на звичайне питання? Я маю роботу у франкомовній компанії, говорю французською і англійською. Питання було лише якщо хтось нещодавно сдав екзамен і може поділитися досвідом. Чого ви завелися так не розумію
-
Доречі ще момент. Упарюватися у підготовку до екзамена треба тільки тоді коли це актуально, бо там сроки дійсності спливають
-
Хочете боротися за 6 балів- боріться. Я сенсу не бачу якщо люди налаштовані на квебецькв програми
-
Ніколи не знаєш що попросить тебе роботодавець В моєї знайомої попросили пройти курси по якомусь там творчому мовленні чи що (точно не пам‘ятаю) хоча вона в США живе 10 років Перед тим як приступити до роботи
-
Доречі реальна історія з мого досвіду але франц. Коли іранцуз запоров екзамен бо не готувався під нього
-
І це хіба буде показник? Ні.
-
Ви можете знати англ мову як рідну а тест здати на рівні в1
29 Jan 2023, 07:13
4228/236379
8 minutes ago