Український Монреаль
-
Я вам написав вище що у Квебеці 1) скоріше знайдете ТЕФЛ, 2) Айілтс швидше знайдете у Торонто, 3) що якшо просто так то сенсу в тій англійській нема. 4) Агресиву теж нема.
-
Де ви агресив побачили
-
Воно нове, чого ви його просто обратно не щдасте
-
Друзі продаю взуття, не підійшло за розміром Жіноче 40 розмір 30cad Чоловіче 20 саd. Вдягались пару разів
-
Звідки стільки агресиву на звичайне питання? Я маю роботу у франкомовній компанії, говорю французською і англійською. Питання було лише якщо хтось нещодавно сдав екзамен і може поділитися досвідом. Чого ви завелися так не розумію
-
Доречі ще момент. Упарюватися у підготовку до екзамена треба тільки тоді коли це актуально, бо там сроки дійсності спливають
-
Хочете боротися за 6 балів- боріться. Я сенсу не бачу якщо люди налаштовані на квебецькв програми
-
Ніколи не знаєш що попросить тебе роботодавець В моєї знайомої попросили пройти курси по якомусь там творчому мовленні чи що (точно не пам‘ятаю) хоча вона в США живе 10 років Перед тим як приступити до роботи
-
Доречі реальна історія з мого досвіду але франц. Коли іранцуз запоров екзамен бо не готувався під нього
-
І це хіба буде показник? Ні.
-
Ви можете знати англ мову як рідну а тест здати на рівні в1
-
А причому тут англійська до сертифікату?
-
Поки я і без сертифікатів норм себе почував.
-
Якщо бізнес не обмежується Квебеком то тобі англійська 100% треба Якшо хочеш більше грошей в принципі - тоді теж саме
-
Ось коли він знадобиться тоді і думати треба.
-
Ти потім сертифікат цей можеш використовувати і для роботи також (не тільки в Канаді навіть) якщо не вийде тут щ залишитись Лишнім не буде
-
Я сенсу за міфічні 6 балів не бачу тут
-
Пробуйте
-
Якщо вам не жаль 200 баксів
-
Ну це у вас Може в когось по-іншому Як в мене наприклад Toefl коштує 200$ приблизно Чому б не пройти тест, не перевірити себе і не заробити додаткові бали
29 Jan 2023, 07:13
4237/238259
about 4 hours ago