Український Монреаль
-
А потім вже у квебеці жити
-
Тут просто дешевше
-
В мене багато друзів в Квебеці живуть і працюють на англійській мові В чому проблема?
-
Якщо людина вже знає англ що готова на найвищий бал здати англійську- то є простіші варіанти для ПРу
-
Я не проти. Але нащо тоді квебек?
-
Я думаю Юлія дуже розумна дівчина і зможе здати обидві мови на максимум і втерти всім носа :)
-
Хіба що ви не плануєте тут жити. Тоді краще не втрачати час у квебеці а одразу у Торонто, чи іншу англомовну провінцію
-
Якщо у вас є гроші то можете англійську. Але на мій погляд - сенсу не багато. Ви роботою у Квебеці і французською більше балів виб‘єте ніж англійською. Нащо втрачати час, гроші і нерви?
-
Іх не 2. Навіть якщо ви здасте на найвищий бал англійську то вам надасть 6 балів. Але це на найвищу оцінку. А тест платний. А ще підготовка. Ви впевнені що не краще вдаритися у французську де 16 балів можна вибити?
-
Дякую за відповідь про гемор. Дуже цікаво. Нажаль маємо тільки дві програми з іміграції. Не розумію, чому не здати, якщо це додасть балів
-
Французська ван лав
-
У квебеці сенсу нема з англійськоі. Якщо вона додасть то наче 5 балів
-
Тільки по одній програмі і то не дуже. Хочете собі більше гемора здавайте
-
Для іміграції потрібно теж сдавати англійську, тому що додає балів
-
Не зрозумійте мене не правильно, але нащо він вам у квебеці?
-
Приєднуюсь до питання з ielts. Тут теж його потрібно здати
-
Якщо у вас мульті віза то так
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, чи зможу я поїхати в Україну, і повернутися назад в Канаду, але я тут тільки місяць і вже отримала допомогу?
-
То вам в чати торонто
-
Тут скоріше TEFL буде
29 Jan 2023, 07:13
4263/236948
15 minutes ago