Український Монреаль
-
Це до чого тут? Давайте у атошників, які воювали з 14 року запитаємо як ім було, коли вони воювали, а інші у Києві у кафешках сиділи?
-
Прост вам свого часу не жалко?)
-
Чесно я не бачу сенсу просто витрачати час на розборки, хто скільки в рф жив. І коли згадав про укр паспорт. Бо- все одно на це не повпливаєш. Менше іхати не перестануть. Я знаю навіть випадки коли русня купує укр паспорти щоб сюди потрапити у канаду
-
Так вірно. Жили українці нормально і поруч була руцня
-
усе жіття були гарні і нормальні люди, а були поруч з ними і кончені...у будь-який країні такі є.. це як світло і темрява... зиінити їх не можливо..
-
Враховуючи що чоловіки з украіни виіхати не можуть- то ця програма на таких більше орієнтована як мені здається
-
Я в Украïнi дуже добре жив, менi то бiженство не треба, я у европу мiг просто злiтати на вихiдних
-
У мене дві знайомі у ванкувер переіхали. Одна у чехіі жила 3-4 роки. Інша у Польщі 7 рік вже була. Хз, не можу сказати що вони постраждалі
-
Ну будь який украінець що роками вже в європі
-
Покажи украïнця який не постраждав, це поперше, а подруге саме для постраждалих у куаетi буева "е" це emergency, а не "прийiхжайте до нас з ЕКБ через турцiю"
-
То хіба що іх підтримують чоловіки.
-
Та і давайте чесно я хз як тут виживають матусі з дітьми. Та ще без мови
-
І насправді не дуже то й біженці постраждалі
-
Більшість чоловіків що сюди добираються як я бачу це ті люди хто вже деякий час жив позамежами украіни
-
Особливо не про чоловічу частину
-
Ну якщо чесно програма не зовсім про постраждалих
-
Вирiшуйемо не ми, але программа для нас, программа для постраждалих. Вiн зараз репрезентуйе "украiнця", i якщо завтра пiде у всi тяжкi - люди гадатимуть що ми дебiли, що ми або крайм або на пособiйi. Це я вже не кажу що тисячi украйiнцiв чекають на куает, який пiйшов украiнцю-перевертню.
-
Гроші які він отримає - не з нашого карману. А з урядового. (Да я знаю про податки) тож повпливати на таких людей не можемо. Нерви витратимо іх думку не змінемо.
-
добрий вечір! є тут хтось, хто найближчим часом (до 20 жовтня) планує летіти з України в Монреаль? дуже треба передати декілька особистих речей, якщо в когось є така можливість, я була б дуже вдячна!
-
Ну це ж не ми вирішуємо. Якщо він не творить тут фігні- депортувати його не можуть
29 Jan 2023, 07:13
42759/235444
about 2 hours ago