Український Монреаль
-
Спочатку житло та робота, до лиж ходить шатл із центру, до Ніагари зручний потяг.
-
Ну, імхо, це вже не «необхідно», а «забаганка».
-
Але, кудись виіхати на туж ніагару, на лижі, як без машини?
-
Та спочатку хапнутись би за любу працю на острові би,то можна й забуватись про ту автівку на найближчий час а дальше більше як кажуть :)
-
Я в Монреалі нормально 6 років жила на острові без прав, зараз отримую тому що ми переїхали за місто і чоловік хоче авто.
-
Я розумвю якщо людина десь у Дрюмондвіллі, але у центрі Монреалю воно вам буде скоріш заважати думками про паркінг та інше.
-
Якщо чесно, якщо вам для роботи чи життя не необхідно авто перший час, я б не бігла за правами. Автівка це дорого в утриманні, а із сестер буде ок ходити метро.
-
Я розумію , вже три країни позаду з таким питанням і з кожною це стає гірше і гірше тому осідаєм трішки і зразу займаємось цим питанням, якщо робота фул тайм то вистачатиме часу ?
-
Думаю що так, залежить від роботи, якщо ви офісний працівник, вона не дуже потрібна, хіба далеко живете, якщо ви блакитний комірець (сантехнік, електрик, будівельник тощо), то часто треба мотатись містом.
-
В принципі саме тому я і зробив права і купив авто - потрібно було для роботи
-
Ну у мене по роботі завжди було питання мобільності, тому мені без автівки було туго
-
Та чо ти, я тут 6 років без авто :)
-
Тому з приводу прав - це буде актуальне питання з перших тижнів
-
Але дивіться, тут така інфраструктура що без автівки живеться туговато
-
Та нічого :)
-
А, значіть мій мозок трохи коротнуло, вибачаюся)
-
Ні, не одружений ще)
-
Так)
-
Мою?)
-
А вашу дружину часом не Ольга звати?
29 Jan 2023, 07:13
42845/240070
30 minutes ago