Український Монреаль
-
сподіваюсь )
-
Та я намагаюся, але на мій погляд цей лист взагалі ні до чого , та ладно. Звикну )
-
Просто це все можна було б на одному порталі показувати а не вирубати купу дерев для бумаги та конвертів
-
Після цих листів
-
Їм просто важливо щоб ви були з ними на одній хвилі 😅
-
Мені прийшли буквально через пару діб
-
Воеи скоро прийдуть. Теж орав з такоі фігні
-
Давайте
-
Написати в приватні повiдомлення?
-
Всім привіт! Не можу не поділитися ))). Мені треба звикнути до канадської бюрократії. Я все розумію, але: 7 вересня я відправила документи на картку медичного страхування (на всю родину, нас 5-ро). Сьогодні 5 жовтня отримала від них 5 окремих листів. Я радісно їх відкриваю, а це 5 листів повідомлень що вони підтверджують що ми маємо право на ці картки і що вони їх вже нам відправили....чомусь мені дуже смішно )))))
-
Друга відповідь: Я механік. Можу допомогти пробігтись по машинкам. Тільки попереджаю одразу - мої послуги дуже безкоштовні
-
Перша відповідь : Вам потрібно саме особисто спілкуватися з страховими, бо у них на ціну впливає навіть такий фіктор як ваш вік, тому ніхто нічого універсального з цього приводу вам не порадить
-
Привіт!
-
Всім привіт! Перше питання - де найзручніший і найкращі за ціною страхування автомобіля для новоприбулих, яким потрібно придбати автомобіль, а водiйськi права пока що нашi Друге питання - Може є тут один із співвітчизників, який розуміє у автомобілях, з якими я можу проконсультуватися, можно домовитися, з'їздити разом в пару-трійку місць — автосалони вживаних автомобілів? Вiн подивитися на авто на свії досвідчений вигляд та щоб зміг допомогти на місці з куплею, договором на продаж, реєстрацію у інстанції щоб отримати номер на авто. Звичайно, за френдлі прайс — і для того, щоб допомогти співвітчизникам та заробити додаткові гроші. До речі, це дуже хороша послуга я вважаю, як щоб я щось розуміє в цьому, я б допомогав співвітчизникам — ви можете заробити тут гроші, допомогти людям, та зробити нові знайомства — нетворкінг. Потім усі будуть рекомендувати таку людину як помічника.
-
Щось велике і не таке миле як ретрівер.
-
Йорк ок, проблеми більше якщо вівчарка, доберман, ротвейлер, пітбуль, ну ви зрозуміли логічний ряд.
-
Сподіваюсь
-
Проблем не повинно бути я думаю
-
Та ні, Йорк
-
Собака*
29 Jan 2023, 07:13
42966/239848
9 minutes ago