Український Монреаль
-
Я так бачу що тут цікавіше ніж у фейсбуці 😁
-
Думаю що Сергій має на увазі що готель це має бути фінальний варіант у випадку надзвичайної ситуації, а не як багато хто розраховує там жити як основний план на перший час
-
Біля Монреалю
-
Це ви про готель куди можна на неділю заселитися ?
-
На майбутнє усім хто планує приїжджати та розраховує на житло: Програма допомоги від міністерства діє. Коли вона закінчиться - ми не знаємо. Якомога активніше шукайте довгосрочне житло або волонтерів щоб прийняли на хоча би місяць-два
-
Ви дуже марно іронізуєте прикручування пеймент системи до інтернет магазину це доволі низькорівнева задача наприклад я робила і роблю великі системи, жодна з них не мала пейменту) там усе був суцільний ентерпрайз інтернет магазини це навіть не 10% того що вміє сучасний веб, воно мало кому цікаве окрім фрілансерів Власне все що я хотіла сказати - спитати звісно варто було, але якщо відповіді не було то значить ви спитали не там, от і все) Upd: також не виключаємо варік що всі просто жадні і не хочуть ділитися 😂
-
ось це теж. Я не дуже вірю що можна отримувати 300к+ без свого бізнесу. Навіть якщо ти сидиш десь у фаангу.
-
Не можу Вам сказати адрес. Ми тоді жили в тимчасовому готелі для українців "Villa Saint Martin", всі українці туди їхали оформляти SIN і одразу поблизу банк, може хтось в чаті підкаже адрес.
-
я так скажу, коли я працював з эвропейцями і ми розробляли рышення для оплати, я знав який банк та який сервіс співпрацює з такими магазинами, і купу документації для розробки. саме тому сподівався що хтось з айтішників теж шарить які рішення тут інтегрують, і може щось підсказати
-
Типу ніхто з апі пейменту ніколи не працює?) чи що) А нащо тоді ось ця вся документація розписана? для вебмайстра? ) open.privatbank.lv/documentation
-
До якої адреси зверталися? Пам’ятаєте?)
-
Ми знайшли україномовних чи російськомовних співробітників банку на rue Bernard Ourst,Outremont. Хтось був там?
-
Все зареєстрували одразу в відділенні банку, онлайн не реєструвалась.
-
Дякую!!! Підсумок: відкривають і дебіт і кредит в той же день,але на кредит треба реєструватися онлайн.
-
І щось типу 30 за преміум.
-
Тому подивіться під свою ситуацію, але десь 10-15 на місяць за базовий.
-
Подивіться онлайн, там купа факторів, наприклад знижки якщо із ними іпотека, або якщо на сейвінгу певна сума, це дуже плаваюча сума :)
-
Звичайний дебітний або в середньому
-
Залежить від типу рахунку.
-
А після двох років скільки коштує рахунок на місяць?
29 Jan 2023, 07:13
43064/239835
8 minutes ago