Український Монреаль
-
Нещодавно читав одне дослідження по еквайрінгам в світі. Зараз спробую найти і поділюсь
-
Веріфон на чув, страйп більш популярний
-
Вы повинні відкрити рахунок, без нього не зможуть взята на працю. Плюс, де ви жиєте, у вас є авто, шоб добраться на будь яку работу
-
Якщо ви хочете займатись саме бізнесом, я рекомендую не збирати поради онлайн, а взяти fee-only CPA, який розкаже про incorporating, окремий рахунок для бізнесу тощо. В залежності від того, яким капіталом ви плануєте оперувати.
-
Я користувався stripe для сайтів в Америці. Якщо ні, то гугліть місцеві і дивіться їх вимоги до виводу коштів. Українські точно не підійдуть
-
Я помятаю, але у вас повинні бути всі доки, я ж вам це писала
-
Я більше про айті ніж про юридичний аспект в Канаді) не Підскажу) гляньте stripe - він worldwide
-
SIN? Social Insurance Number?
-
Яка соц страховка? 🙄
-
В Україні до цього вимоги також є, але вони не настільки важливі. Той самий WayForPay дає виводити на особисту картку
-
Ще раз, як я дослідив питанея то тут фоп не потрібен же. Тобто можна отримувати на рахунок і просто відображати у деклараціі? Чи я помиляюсь, як я знайшов то до 30к в рік можно не реєструватися. Потім наче отримати якийся номер. Але зазвичай (принаймі в украіні ) самі сервіси ще підсказати можуть що і як треба (ну портмоне мені допомогав так точно)
-
Картка кредитна?
-
Тут в першу чергу це питання потрібно вирішити. Бо кошти зависнуть