Український Монреаль
-
І тд
-
Сауна, солярій
-
І друзів привести можна
-
Там і басейн
-
World gym контракт на рік, кожного місяця 25САD
-
Мене вже стійка асоціація "котик" - воїн ЗСУ. Читаю ваше повідомлення й думаю собі: "Тобто, як орендодавці до наших хлопців відносяться? А що не так?" Знадобилося кілька секунд, щоб зрозуміти, що мова про справжню кицьку))) До котів, зазвичай, відносяться терпимо. Ми теж з кішкою приїхали. Проблем з орендою не було
-
♈️ Овен 5 жовтня. ✨ Якби не крінж, ти б не відчував емоцій зовсім. ♉️ Телець 5 жовтня. ✨ Коли прокинувся, тоді й почався робочий день. ♊️ Близнюки 5 жовтня. ✨ На потім можна відкладати лише гроші, а не цікаві рішення. ♋️ Рак 5 жовтня. ✨ Якби не спонтанні рішення, як би ти жив? ♌️ Лев 5 жовтня. ✨ Ти можеш знайти підхід до будь-кого, але будь-хто тобі не потрібен. ♍️ Діва 5 жовтня. ✨ Вступати з тобою в дискусію — шкідливо для здоров'я. ♎️ Терези 5 жовтня. ✨ ЧЕКАЙ СИВОГО ВОЛОССЯ НА ГОЛОВІ. ♏️ Скорпіон 5 жовтня. ✨ Перестань бути токсичним засранцем. ♐️ Стрілець 5 жовтня. ✨ ЧАС ПРОЩАТИСЬ З МИНУЛИМ. ♑️ Козеріг 5 жовтня. ✨ НАРЕШТІ ШИКАРНИЙ ДЕНЬ. ♒️ Водолій 5 жовтня. ✨ Твій кращий супутник на день: Діва. ♓️ Риби 5 жовтня. ✨ Навіть мама колишнього про тебе згадує... Таких, як ти, йому більше не знайти. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
це точно...9 ранку... приэмного дня!)
-
а чого це ви не спите?)