Український Монреаль
-
Ок, припустимо людина тут на куаеті з 3 роками "статусу" пішла вивчити франц мову - 2 роки з 3 все. Ще рік попрацює, але не факт що робота буде 0, А, В рівня, і що далі робити?
-
Грубо кажучи, вони скоріше за те, щоб люди, які жили тут, адаптувались до життя в Квебеку. Вивчали мову, інтегрувались, а не створювали діаспори та сиділи всередині них. Багато канадців їх не люблять бо вони за відокремлення церкви від держави та обов'язкове вивчення мови для іммігрантів, але мені здається що ми як українці маємо розуміти чому це важливо культурі, яка не є домінантній у державі, але є домінантній у регіоні.
-
Вибачте, але до українського конгресу достукатися не можна, я тут 2 місяці тут і мені лише канадці допомагають, хоча ні, хороший українських хлопчина подарував свій старий ноутбук
-
Враховуючи, що сама велика країна в світі після параші мала населення корінне 35 мл
-
От от) взагалі самій Канаді вигідно пускати мігрантів сюди
-
ну і якщо серйозно то ось MIFI на своєму вебінарі казали що францизасьйон з нуля розрахований на 2-2.5 роки активного вивчення.
-
але францизасьйон це не конкретно українцям допомога
-
Щоб зберегти її тут
-
Так їм вигідно, щоб люди вчили французьку
-
партія лише дає дозвіл щоб не чіпали
-
😅😅 Ви навіть не уявляєте масштаби))
-
Я не думаю що укргромада виплачує гроші за францісьон та інше :)
-
бо я завжди думав що це все заслуга чисто укр громади
-
хіба це партія? не укр громада?
-
О заїбіць
-
Ні, це та партія, яка при владі зараз, і яка зараз і допомагає новоприбулим
-
Це погана партія для українських новоприбулих?
-
ніколи не любив французську, але якось з нею все складається у житті. А щодо зменшення обсягів кількості імігрантів?
-
КАК не люблять бо вони французьку заставляють вчити :)
-
Та най буде
29 Jan 2023, 07:13
43724/236938
25 minutes ago