Український Монреаль
-
youtu.be/DKWZJD8KudE
-
Я так зрозуміла пояснень конкретних не буде.???Треба чекати до 22 😢
-
99% що прийду коли буде з іміграційним консультантом розмова
-
а самому без дружини не хочется
-
Кинула в особисті
-
ні. нема куди дітей діти
-
Соромишся прийти?
-
є пропозиція, може онлайн вебінар якийся такий зробити краще?
-
22го жовтня саме буде лекція про це
-
а як що до альтернатив не державних програм? наприклад самостійно збирати портфель в тому ж інтеректів брокерс?
-
Добрий день. Можливо не одній мені цікаво, дуже прошу пояснити як це розуміти і що це таке. Пропонують украінцям Дякую Régime Enregistré Epargne Retraite REER Registered Retirement Savings Plan RPSP Зареєстрований план пенсійних накопичень Я вітаю всіх тих, хто знайшов роботу, але сплата податків в Канаді є неминучою для всіх без винятку, і єдиним рішенням зменшити ці податки та отримати пенсійний дохід є REER. Внесок у ваш REER дозволяє вам заощаджувати на пенсію, отримуючи при цьому податкові заощадження щороку, які ви вносите. Суми, внесені до REER, вираховуються з вашого оподатковуваного доходу, що може давати вам право на відшкодування податку. Зв’яжіться зі мною для безкоштовної консультації, щоб ми могли разом оцінити доступні для вас варіанти. Кожна людина унікальна, і як радник з питань фінансової безпеки я можу допомогти вам безкоштовно проконсультуватися, визначити ваші потреби та направити вас до рішення, яке вам найбільше підходить. 😇
-
а скажіть будьласка, а як тут телебачення працює?
-
Дякую!
-
Ще добрий сайт ici.radio-canada.ca/
-
Треба 😂
-
Ви впевнені що саме ці слова нам треба вивчити першими?)))
-
Були часи
-
Колись там показували старі пікантні французькі фільми без цензури
-
Заходите на цей сайт www.telequebec.tv/ І можете слухати все, мультфільми, серіали, передачі
-
Привіт! Бачила в ютубі що, відкривши рахунок в банку,можна отримати 250$, але не можу знайти це відео. Може хтось знає про це?
29 Jan 2023, 07:13
43854/236700
about 2 hours ago