Український Монреаль
-
Ні, ця людина - мій викладач.
-
Якій людині? Та вигадана людині зараз з нами в чаті?
-
Не сиджу в чатах, а хотіла допомогти людині. Тому так і получилося. Щодо "шахрайства" Ваша думка хибна.
-
А як виглядає на вашу думку людина яка тільки приєдналась до групи і відразу щось рекламує?
-
якого шахрайства??
-
Я можу вас особисто навчити співати. Без шахрайства.
-
В Монреалі
-
це не спам
-
Що за спам?
-
Можна Але радять це робити через пів року, для кращого «credit score»
-
Я не знаю як інші, але я особисто - не заперечую)
-
(та шо ж такоє) У мене є кредитна картка. З кредитним лімітом або овердрафтом, кому як більше до вподоби. Я от перечитав навіть правила Мастеркард. Дебітна картка, це картка без овердрафту. І коли вона (картка) без відома власника, влазить самостійно в борги, то не є добре
-
♈️ Овен 4 жовтня. ✨ Зроби вигляд, що всіх любиш і цінуєш. ♉️ Телець 4 жовтня. ✨ Порція обнімашок близько, потерпи. ♊️ Близнюки 4 жовтня. ✨ НЕ ЛІЗЬТЕ ДО МЕНЕ, БУДЬ ЛАСКА. ♋️ Рак 4 жовтня. ✨ Людям не вистачає твого позитиву, куди він подівся? ♌️ Лев 4 жовтня. ✨ Для чого напрягатися, якщо можна не напрягатися? ♍️ Діва 4 жовтня. ✨ Твої переживання не допоможуть, стався до всього простіше. ♎️ Терези 4 жовтня. ✨ Сьогодні твій день, але це не точно. ♏️ Скорпіон 4 жовтня. ✨ Любов проходить, ти, здається, програв. ♐️ Стрілець 4 жовтня. ✨ Де та людина, яка мені допоможе? ♑️ Козеріг 4 жовтня. ✨ Вибач, але ти дуже багато хочеш. ♒️ Водолій 4 жовтня. ✨ Таких як ти не знайдеш. Цінуйте, любіть, обожнюйте. ♓️ Риби 4 жовтня. ✨ Приділи час собі любимому, забудь про всіх. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Вам раз на рік будуть зазвичай пропонувати його підвищувати.