Український Монреаль
-
То не знаю вже. Якиц тест?
-
Прийшов лист на e-mail. Щодо невдачі дитиною. Але ми здавали цей тест.
-
Якщо щось знайдуть з вами зв’яжуться
-
Доброго вечора. Чи отримували свій результат мед екзамену? Чи його потрібно якось забирати особисто?
-
Вже не пам‘ятаю) перевірте чи всі данні вірні, якщо щось не так то просто поруч написати вірне.
-
Дякую, просто вкласти ворк перміт копію та на бумажці підписатися? Більш із документів нічого?
-
Хтось відправляв в Україну чи Європу посилку Canada post ?
-
Ні не треба, вони без фото роблять. На картці так і пишуть : валідна без фото
-
Всім привіт! Для оформлення медичної страховки (яку ми надиктовали по телефону а потім на пошту прислали лист) треба ще й фото вкладати окрім ворк перміту?
-
Так сталося, що у багатьох українців з'явився досвід відкриття рахунків у різних банках. Багато хто відкривав рахунки в класичних банках у Європі, хтось відкривав у Revolut, хтось у Wise, а хтось відкрив у кількох українських банках через різні обмеження або ще якусь специфіку нашого часу. Так чи інакше, у багатьох ще свіжі спогади, скільки це забрало часу і який це був досвід. Поділюсь нашими показниками по таймінгу відкриття рахунків клієнтам за серпень. Реєстрація клієнта – один із основних наших проектів, і ми докладаємо великі зусилля, щоб прибирати зайві кліки, непотрібні екрани та безперервно шліфуємо UX та UI, щоб реєстрація проходила ще хоч трішечки швидше. У серпні до нас приєдналося понад 140 тисяч нових клієнтів. За основними видами реєстрації: – Дія (40%) середній час від початку реєстрації до працюючої картки – 5 хвилин 16 секунд; – ID-картка (29%) – 9 хвилин 33 секунди; – Паспорт-книжка (27%) – 11 хвилин 27 секунд. Також у серпні ми встановили абсолютний рекорд за часом реєстрації нового клієнта. З нуля до працюючої картки, із реєстрацією через Дію, цей звичайний клієнт витратив…дідько, досі не можу повірити, що таке можливо… 1 хвилину 43 секунди!!! Ви уявляєте?!! Це швидше, ніж одягнутися для виходу в класичний банк. Ну і, звичайно, шеринг документів через Дію, це геніальна історія про те, як держава має взаємодіяти з людьми.
-
Эх)) це вам не апоінтменти на «через два тижні» і годину в банку на відкриття рахунку 😅
-
Мова йде про Ваш банківський рахунок. Дебітна картка це не рахунок)
-
Мова йде саме за дебітну картку. Ну і як я розумію, 1.2к кадіків, це невеличкий кредит для Канади?)
-
Я бачу тут часто рахунок називають дебіткою) На чекінг аккаунт у багатьох є овердрафт, тобто невеличкий кредит, щоб всі платежі проходили, якщо Ви забули поставити гроші на рахунок або форс мажор якись. Нічого не має спільного з кредиткою. Дебітна картка Вам просто надає доступ до Вашого рахунку. До неї можна прикріпити багато рахунків.
-
Можна
-
Авжеж 🙋♀️
-
Не плач
-
Значить друга опція
-
Плачу 52
-
Але є дві опціі)