Український Монреаль
-
Доброго вечора,летить хтось п'ятого з Ліона?
-
Я не пам'ятаю, під рукою немає.
-
Це червоні чи чорні цифри ?
-
У ворк перміті, якщо ви його отримували
-
То помоєму в кутку з літери починається
-
Де цей номер шукати ?
-
Хто подавався на 3к канадських Що це так IMM 1442?
-
Є місце називається Régie du Logement там можна захиститися від виселення і взнати всі умови якщо доходе до конфлікту з landloard
-
А це вже ап ту лендлорд якщо ти вже надав чеки чи налаштував зняття коштів.
-
Підставою для розриву контракту є затримки на 3 тижні та більше.
-
Наступного разу так не роби, воно зазвичай знімає після вихідних, тим паче що в п'ятницю було свято.
-
Щось дивно. У кожного свій ліміт на овердрафт. Якщо у Вас його з самого початку не було, то він не може автоматично появитись. Пеймент скоріше всього не пройшов і може бути ризик завтра дістати non sufficient funds fee. Якщо я правильно розумію ситуацію
-
Ти розумієш, справу в тому, що плата до кінця місяця - не була списана, тож я (як добропорядний винаймач) зробив це руцями. Ну якщо в Орендодавця білінг - колгоспний( це в кращому випадку), який не бачить зарахування грошей, і ребілліт той самий платіж ще раз, то цей білінг (ІМХО) вважається - не колгоспним, а саме - шахрайським. Мова за те, що багато новоприбулих, пошту та пуш повідомлення від банку - не читають. І потім, нажаль, мають збитки...
-
Мені через це дуже не подобається автоматизоване зняття оплати. На жаль, із іпотекою ніяк інакше, але орендарям я завжди просто робила чек або інтерак-переказ.
-
Дякую))
-
авжеж, йо, про тебе й пишу сі
-
Отже. Вісті від новоприбульців. (один місяць з половиною в Канаді) Квартира, з початком оренди посередині місяця. До прибуття в Канаду внесено попередній платіж, у розміру трьох платежів. По прибуттю до Канади, спілкування з орендодавцем (компанія), внесено платіж з картки за половину місяцю. За умовами договору оренди, оплата має бути до останнього дня місяця. 28 вересня оренда сплачується карткою. Згідно білінга Орендодавця, оплата отримана їм 1 жовтня. Сьогодні, 3 жовтня, Орендодавець зняв повторно суму оренди, до того ж, з дебітної картки, загнааши її в овердрафт. Ті, хто щойно прибув з України знають, що по українським дебетним картам діє правило: No money - No honey. Тут, як виявилось - не так. Зранку приходить лихий лист з банку: (НЕ)Шановний клієнт! R U акуїли там? За овердрафт, непогашений до Опівночі, у Вас будуть такі додаткові платежі, що аж голова захитається!!! Спілкування з Орендодавцем нічого не владнало: (орендодавець, канадською) - Тю, та що Ви переживаєте?!? Нікуди не подінуться Ваші гроші! Ну на наступний період Вам вони зараХуЮться. і, взагалі, ми сьогодні - вихідні, приходьте завтра до офісу. Спілкування з підтримкою банку, окрім співчуття і поради, як найскоріше закрити овердрафт нічого не дало. До-речі підтримка банку, сказала, що сьогодні неробочий день, що врешті-решт не відповіло дійсністю. Отже. Їду міняти долари на долари), попадаю на обміні у сірійця (Іншалла!) на 35 кадіків на дружній різниці курсів і паняю до банку, і о (диво) він працює, без огляду на повідомлення банку, про вихідний. П'ять хвилин, рейдерська операція - скасована, овердрафт - знищено, гроші знову на рахунку. Мораль: 1) Дебітна картка в Канаді допускає (за замовчуванням ) овердрафт. 2) Якщо не бажаєте овердрафту саме по ДЕБІТНІЙ картці, пишіть заяву в банк. 3) Читайте повідомлення від банку, щоб уникнути зайвих платежів 4) Все Буде Україна (але треба бути уважним)
-
Я Овен
-
Я теж Овен, гороскопи фігня :)
-
Ото мати батька Овна
29 Jan 2023, 07:13
44053/236643
less than a minute ago