Український Монреаль
-
Привіт, я прилетів 11-го
-
Ще є чудова програма, яка надає три переваги на вибір: сплата 50% вашої зарплати півроку, сплата курсів для підняття кваліфікації, допомога організувати на роботі Івент де ви зможете більше розповісти про свою країну program PRIIME
-
Якщо ви шукаєте роботу, то ще можна отримати приблизно 160$, це як винагорода, що шукаєте
-
Я думаю так, я оформляв в кінці місяця і мені за два заплатити на початку наступного
-
А чек не приходив на пошту? В листі з погодженням чеку не було?
-
Якщо 3 січня отримали лист з погодженням і досі не отримали гроші, то за січень виплата буде в перших числах лютого?
-
www.quebec.ca/en/immigration/welcoming-ukrainians-to-quebec/financial-assistance-for-ukrainian-nationals Тут заповнювати
-
Виплати раз на місяць у перших числах
-
Це для того, щоб якщо хтось шукатиме відповідь на таке ж питання, як і ваше, міг знайти відповідь в чаті, а не просив писати йому в приват
-
Я можу сформувати своє питання, але нащо засорювати тут чат, якщо можу в особисті написати. Логічно же?
-
Та багато тут хто оформлював. Питання сформулюйте.))
-
Всім привіт, маю питання: хтось оформлював соц допомогу 800дол від провінції ? Якщо у когось є інформація щодо цього
-
Так
-
Ви пишіть які) які для собак?
-
грумери відгукніться будь ласка 😌
-
Доброго вечора. Пiдкажіть пліз, хто отримував провінційну допомогу, чи довго очікували на зарахування грошей після погодження і реєстрації у держ.сервісі?
-
в мене були ті самі цифри у вартості і на сайті перевізника. Дивно
-
згодна
-
Все, розібралася. Змінила масштаб екрану і зявилася кнопка пропустити вибір місця. Всім дякую!
-
Econom Basic - без багажу Econom Standart - 23 кг. Я одразу вже так бронювала. По факту стільки же заплатите і в аеропорту.
29 Jan 2023, 07:13
4485/239235
less than a minute ago