Український Монреаль
-
Дякую! Я десь так і думала 💙💛
-
Так, то спільний рейс. На Люфтганзі сайт мені більш зрозумілий, але я вирішила забронювати напряму у Еір Канада.
-
Та реєстрації можна безкоштовно вибрати місця буде
-
Дивіться ще той самий рейс на сайті Люфтганза і австрійських, бо це зазвичай один і той же самий літак
-
Не платіть за вибір місця, якщо не треба ось цих з місцем для ніг і тд. Ейр Канада садить всіх разом і без купівлі місць
-
Ви можете обрати тільки в одну сторону місця) але я ще поки не наважилась) можна взагалі не обирати
-
По факту на самому сайті ціни не такі(( я теж розглядала 7 березня. Поки думала мої квитки були 550 у дві сторони, а вже потім 850(( Хоча то ще і ціни скачуть
-
але це без багажу🫣 уточнення
-
air Canada
-
Знаходила нещодавно квитки з Парижу до Монреалю на 7-8 березня за ≈6к грн
-
Деколи є суттєві розбіжності між скайсканером в ціні. Краще по новому зайдіть на еір канада і так в пошуку вводити. Ні 🙈 За місця не платила. Чекаю безкоштовну онлайн реєстрацію 🙆♀️ Сподіваюсь на вдачу))
-
А кнопки скіпнути не бачу
-
Отут дякую. Бо я шукала на скайсканнер і звідти переходила на сайт. І на цьому етапі там вже не було опції вибору тарифа. А за місця ви платили? Бо 140 баксів за вибір місця туди/назад - це треш
-
28 листопада
-
Який у Вас тариф? Якщо мінімальний, то без багажа. Якщо економ стандарт, то там входить валіза 23 кг на особу
-
Ми забронювали на Еір Канада на 2х з багажем у дві сторони на кінець лютого Париж-Монреаль-Париж за 850$. Дивіться одразу у дві сторони. По ціні вигідніше навіть щоб зворотній білет згорів. Бо в одну сторону в три рази дорожче. Бронювала буквально на днях. Це був найдешевший варіант. До Парижу з Будапешту за 25€ на особу + багаж. Вирішили в Парижі переночувати, бо не дай Бог..всяке може статися + без перепочинку це важкувато(( Мені найзручніше шукати квитки на скайсканері , але бронюйте напряму у авіакомпанії
-
Дякую всім за відповіді, буду шукати далі))
-
Взимку з лісабону найдешевше
-
Так це тільки квитки, а навколо квитків ще скільки треба. Все пропало
-
Ну і нафік тоді, якщо не доля)
29 Jan 2023, 07:13
4514/239490
about an hour ago