Український Монреаль
-
preply.com/en/online/english-tutors?CoB=UA
-
Англ мови
-
курси з чого?
-
Чи є в группі хтось хто проводить курси групові онлайн за канадським часом
-
Гривень немає але маю чеські крони
-
Гайд вiд Pibody White Як я перекладаю гроші близьким до України покроково: (краще не знайшов). Комісія 0.5%-0.7% Нам знадобляться: - аккаунт wise - Додаток канадського банку - аккаунт бінансу (опціонально) У wise відкриваємо канадський гаманець та поповнюємо за допомогою “interac e transfer” (на 1000 СА$ комісія 1$). Далі два варіанти: з укр грн та з євро. Uah: Усередині Вайза конвертуємо канадський долар на гривню (для цього створюємо гривневий гаманець) - курс на момент написання 26.95, що помітно гірше за ринковий (27.35). Комісія вайза 0.7% за конвертацію. Далі просто робимо переведення людині в Україні у гривні на її адресу вайз без комісії. €: Конвертуємо канадський долар не в гривню, а в євро (створюємо гаманець євро) - курс обміну на момент написання 0.757 збігається з ринковим 0.757. Комісія Вайза 0.5%. Перекладаємо людині в Україну на її гаманець євро без комісії. Бінанс потрібен якщо ми хочемо перевести в готівку наші євро з Вайза в гривню за курсом ринку (40-41грн), а не по банківському (37.5). Нам потрібно на p2p купити юсдт та сплатити євро вайзом. А потім там уже продати юсдт за гривню на карту укр банку. можна і не переводити в готівку вайз, а замовити їхню карту і підв'язати в аплпей/аналог і розраховуватися скрізь як будь-якою іншою картою. Але тоді курс буде банківським (37.5), а не ринковим (40).
-
Близько тисячі
-
Є спортсмени?
-
Багато?
-
Просто можливо комусь потрібно перевести гривні в долари !
-
Це справді доволі просто.
-
Так давайте ми вам тут пояснимо, щоб і на майбутнє було.
-
Той же пайпал нікуда не дівся. Чи вайз чи пайонір. Кароч варіантів дофіга
-
Тому шо не знаю як це робити !
-
Комiciя тепер немов нижча? але 1-2% мабуть.
-
Звідси туди обмежень немає.
-
А чого ви не можете покласти готівку на канадський рахунок та надіслати її в Україну?
-
У мене!
-
У кого тут є укр карта?
-
Лови ще один лайк 😄
29 Jan 2023, 07:13
45711/236642
about an hour ago