Український Монреаль
-
Як раз ми не раз на здибанках говорили про податкову і ще будемо
-
На сайті іміграції є перелік клінік. Всіх обдзвонити і спитати ціни. Якщо зробите - напишіть сюди, будь ласка. secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx
-
Якщо не важко, розкажіть, будь ласка😃
-
Дякую) Я тільки приїхала до Канади, тому +-50 доларів для мене привід пошукати варіанти))
-
Треба ще додати одне, чомусь ніхто нічого не каже, ці кошти можна списати в кінці року у декларації прибутку.
-
Доброго дня! Також шукаю інформацію, де краще здати Medical Diagnostic Test. Зі списком клінік вже ознайомилась, та може хтось підкаже з власного досвіду, в яку клініку краще звернутись. Я вже начиталась стільки негативних відгуків про клініки і ціни в Квебеці в порівнянні з іншими провінціями в двічі, а то й тричі дорожчі. Заздалегідь вдячна за допомогу!
-
cmipq.com/immigration/
-
тут точно було)
-
Якщо у вас валютна картка, ви і так зможете переказати на канадську, але в межах ліміту 100к екв. То з гривневих буде заборона. Але мені здається, що кешем буде вигідніше все одно. Наприклад, в Приваті комісія при знятті закордоном 2%. Але якщо знімати з КДВ валюту в касі - немає комісії. Якщо ви плануєте просто розраховуватись валютною карткою тут в магазинах, кеш знімати нема сенсу, хіба що порівняти курс МПС USD-CAD і курс тут у обмінниках
-
шо я вам хочу сказати хлопці, як підірвали північний поток один та другий, то одразу забалакали про прийеднання до нато, запамйятайте европу саме таку жадну до газу
-
Ми замовляємо в Sushi Shop i, як Latexfauna співає, "мене в тобі всьо устраює"
-
pillintrip.com/search_analog_ru-depakine_in_canada
-
Хто пропустив виступ путіна сьогодні - ось фото з кінця засідання.