Український Монреаль
-
Коли закінчите accueil оберете то що підходить
-
Такої програми Допомога українцям нема. У вас вже є віза, тож залишилося тільки купить квитки. Є можливість знайти хоста на перший час щоб жити безкоштовно, але це вже залежить від багатьох факторів і від вас особисто.
-
Не турбуйтесь, цю школу зробили однією з основних для всіх accueil. Це зовсім окремими класи від основного навчання
-
Кот-Сан-Люк це гарний район.
-
Може буде корисним один блог (рос.). Людина спеціально обрала район, де можна попасти в гарну школу, це пов'язано: t.me/dream_bigger_and_act
-
А мови французької в неї нема?
-
Гарних відкгуків не буде. Це 432-а з 473 шкіл Монреалю. Кинули туди де було місце. Скільки вашій дитині років?
-
Дитині 12+? Тоді це нормальна ситуація. Напевно школи, що ближче повністю укомплектовані. Автобус так далеко не дають я чула.
-
Дуже дякую
-
Добрий вечір) Може хтось знаю щось про школу École secondaire Saint-Henri. Дитині назначили comission scolaire саме цю школу, але добиратися нам туди більше ніж годину, ще й з пересадками😳 Не знаю що робити! Може хоч відгуки про школу піднімуть настрій, бо поки що в мене шок
-
На перший час є робота на складах. Прилетиш - звертайся. C$17-C$22 залежно від роботи і зміни ДО податків.