Український Монреаль
-
Добрий вечір) Може хтось знаю щось про школу École secondaire Saint-Henri. Дитині назначили comission scolaire саме цю школу, але добиратися нам туди більше ніж годину, ще й з пересадками😳 Не знаю що робити! Може хоч відгуки про школу піднімуть настрій, бо поки що в мене шок
-
На перший час є робота на складах. Прилетиш - звертайся. C$17-C$22 залежно від роботи і зміни ДО податків.
-
@Karim_Baltazar
-
Йдете в дилершип і він вам все оформить. Якшо нова машина, то дилершип все сам робить. Якшо бу, то потім ше тре катнутися в даї(saaq) і заплатити податок. Враховуйте, шо до ціни ше будуть податки. Якось 10% і 15%, якось так. І шось з того заплатите в дилершипа, а шось в saaq. В Квебеці хороші страховки, Dejardins мені на другий тиждень дали страховку навіть на українські права. Дуже раджу найти когось, хто розбирається в машинах, або забукати візит в гараж, бо тут багато шроту, а втюхувати будуть як в нас. Є ше автопідборщики. Мені пропонували, що я кажу шо хочу і або вони за 300-500 находять норм варіанти, або вони катаються зв мною і дивляться то, шо я вибрав. Тоді оплата за кожну площадку(не за машину)
-
Та наче в будь якому є євро
-
Підскажіть будь ласка обмінник де можно обміняти € на канадські долари 😊
-
Монреальський класичний оркестр (OCM) та CSAI запрошують українців на концерт класичної музики 🎶🎵🎶 OCM починає сезон, віддаючи данину поваги своєму улюбленому художньому керівнику Борису Бротту Концерт відбудеться 🔶18 жовтня 2022 | 19h30 за адресою: 🔷300 Boul. de Maisonneuve E, Montréal, QC H2X 3X6 Перші 20 учасників, які напишуть коментар під цим дописом «Бажаю відвідати концерт» - отримають квитки 🎟️🎫🎟️🎫 ✔️Детальніше про концерт за посиланням: orchestre.ca/boris-sa-vie-en-musique/
-
Привіт! Підкажіть будь ласка як купити авто в Монреаль? Це правда що не дають страховку тим хто не має ПР?
-
Це були ковідні виплати.
-
Бо вони мені його нарахували на мене у січні, а у лютому приїхав чоловік і ми вже не підходили, і довелось все повертати.
-
Вони тут це контролюють, в мене знайомі і СЕRB повертали, і мені доводилось повертати tax credit :)