Український Монреаль
-
Вони не планують тут лишатись і хочуть якомога швидше повернутись до батька, але мені здається що навіть на рік потрібна адаптація.
-
Це родина мого друга-волонтера, який хоче сюди відправити дружину та дитину і сам піти тепер у ЗСУ.
-
От я за це переживаю, якщо чесно. Я можу порадити що робити, де подавати документи, купувати продукти та інше, але я переживаю за можливість жінки знайти тут роботу без мови, якщо чесно.
-
На мою думку тим хто їде сюди більш за все не вистачає наставника, який би поінформував їх, ось цього не вистачає нам зараз
-
Є офіційний сайт іміграції Квебеку, там розписані різні програми іміграції, багато хто сам розібрався: http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/en/ Також тут влаштовували вже сесію і іміграційним консультантом, де розказували що до того. І вище пишуть, шо ше будуть такі зустрічі t.me/montrealukrainians/34139 Ше можете самі сходити до консультанта, зазвичай то коштує 100-150cad на годину. Ше можна нагуглити статті чи відео: іміграція в Квебек як "назва вашої професії". Але дивіться, шоб свіже було.
-
Я думаю те що ви їх прийняли до себе це вже для них радість)))
-
Дорогі іммігранти, таке питання. До мене скоро приїдуть, сподіваюсь, двоє людей, яких я у себе приймаю. Скажіть, яких речей вам найбільше не вистачало по прибутті? Чому б ви зраділи якби ваш хост вам це купив чи дав у використання?
-
Добре
-
Мені дуже цікаво, ви слідкуєте за всім,що я пишу в цю групу? Скиньте реквізити заплачу за рекламу.. Мені також не імпонує що це одна з 2х груп в яких я приймаю участь, але не маю права сказати, щл я роблю бо не пішла на здибанки. Якщо чесно то хотіла але не вийшло в той день. Але ви навіть не знаєте, що я роблю для українців, чи комюніті в Монреалі в загальному. Дякую за увагу. Більше писати не буду з своєю роботою
-
Довели людину :)
-
І вже вийшов
-
Це вже друге порушення нашого правила за сьогодні
-
Ну є причина чому я у вас заблокований
-
Напишіть в цей чатик t.me/UAtoCanada, або по пошуку там подивіться Там 100% є