Український Монреаль
-
Можна посилання? Я ділюся (на прохання) тим, що я знайшла.
-
То типу вже зараз подавати ? 😂 Потрібно ж наче два роки офіційно працювати
-
Зможете, але без права праці😂🙈
-
Pr бажано отримати в перший рік, або +- , а не через 3+ роки)
-
Чим вам Євшан не вгодив?
-
Там багато (дуже багато) дитячих книжок українською. Це щодо першого посилання, у якого вилізло прев'ю. Можна і надалі шукали інтернет магазин в Канаді (!) суто українською і не читати українські книжки)
-
путін хоче, щоб ви розмовляли російською мовою. (С)
-
Не зовсім. Але все таки ресурс російською.
-
Адмін, посилання на книгарні - то порушення правил групи?
-
Ось такі питання краще запитати у консультантів.
-
А скажіть пліз, якщо перміт на три роки, і потім податися на пр, то я тут як подаюся зможу після тих трьох років ще бути? Бо віза на 6, наприклад?
-
Шановні. Минулої п’ятниці на вечірці йшла мова про імміграційного консультанта/адвоката. Ми працюємо над цим щоб обрати найкращий варіант. Також, розумійте правильно: це не може відбутися поки не вийде нова програма імміграції. Вона буде налаштована під українців. Буде лекція щодо загальних програм по яких можливо податись на PR. Буде частина теж ваших питань. Так щоб максимально все було зручно і всім зрозуміло та не гаяли час, прошу написати всі свої питання до Lena і вона передасть нашому консультанту. Потім якщо у вас специфіка, будете хоч знати що вам потрібно запитати на вашій особистій консультації. То поки що, наступну здибанку думаю буде доречніше організувати з бухгалтерами щоб у вас були контакти щоб робити декларацію доходів. (Навіть якщо ви нічого не заробили, по закону ви змушені робити декларацію). Ще постараємось зібрати працівників банків щоб ви потім могли обрати той банк який вам підходить.
-
Пані, в вас стільки питань, шо тут статтю тре писати :) Пошукайте в Інтернеті шось типу: іміграція в Монреаль і знайдете відповіді на питання. На рахунок садків: можна приводити з 7 ранку, дитина може бути до 10 годин в садку. Десь краще з звичайними садками, десь гірше. Ми чекали 2 місяці - то ніби довго, але такий район. Велика черга в субсидійовані садки, де ціна 9cad на день, а не 50cad як в мене. Там черги на роки в ті садки. На рахунок французької : два дня назад на рісепшині в стоматолога одна пані рішила косити, ніби не знає англійської, ше три місяці тому вона нею добре говорила :) зараз в Монреалі спокійно можна жити тільки з англійською, але недавно прийняли закон про захист французької, який може наробити дискомфорту багатьом, хто її не знає. Я того і їду звідси в англомовну провінцію :)
-
Катя що за спам?
-
У Луцькому СІЗО психологиня влаштувала тренінги та майстер-класи з подолання стресу
-
бля тільки не пиячити(