Український Монреаль
-
Три дні підготовки русні🤣🤣🤣 Дивитися до кінця🤣 t.me/sprava_groma
-
Але з другої сторони...не трагічно
-
Без машини...ні
-
буду летіти 7 з торонто в монреаль
-
Не встигните, там з самого бове до парижу години 3( якщо не більше) і сам аеропорт знаходиться в іншій частині міста. Я летіла так, але залишалася у Парижі на декілька днів. За білети віддала 350 zl за ранеір і 235€ за корсеір. Це з однією валізою 21 кг
-
Шановна спільнота, вибачаюсь, але хочу попросити допомоги зашерити відео. Оператор мій друг. Робота цих людей дуже важлива, і тре щоб світ її побачив. Діти бомбосховищ www.instagram.com/reel/Ci-xckwpQwg/?igshid=MDE2OWE1N2Q=
-
На Харківщині російські окупанти вкрали унітаз з відділення "Нової Пошти"
-
Привіт всім! Хтось планує летіти в Монреаль на початку жовтня? Орієнтовно 6,7 числа. Летітиму, раптом хтось з цієї групи теж тими самими маршрутами😉
-
-
♈️ Овен 27 вересня. ✨ ВИБАЧТЕ, Я СЬОГОДНІ НАЙКРАЩИЙ. ♉️ Телець 27 вересня. ✨ Не здумай лінуватися, мама сильно покарає. ♊️ Близнюки 27 вересня. ✨ З бабками знову труднощі, тримайся. ♋️ Рак 27 вересня. ✨ Зроби так, щоб тобі заздрили. ♌️ Лев 27 вересня. ✨ НЕ ТРЕБА ЗАКОХУВАТИСЯ. ♍️ Діва 27 вересня. ✨ Заспокійливе тобі явно не завадить. ♎️ Терези 27 вересня. ✨ БЛІН, ЦЕ ТОЧНО НЕ ДРУЖБА. ♏️ Скорпіон 27 вересня. ✨ Може тобі змінити сферу діяльності? ♐️ Стрілець 27 вересня. ✨ КРИЗА КРИЗА КРИЗА ♑️ Козеріг 27 вересня. ✨ Ай-ай-ай, знову починаєш ревнувати? ♒️ Водолій 27 вересня. ✨ Досить пропивати свої мізки, міняйся. ♓️ Риби 27 вересня. ✨ Нестабільністю в твоєму житті пахне. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Можливо комусь пригодиться інформація: Якщо знайшли помилку у ворк перміті, то виправити її можна лише в вівторок, середу і п'ятницю з 10 до 12 години. (Не їдьте лишній раз в інший час, бо наврядчи вийде чогось добитися, а краще дуже детально перевіряйте документ одразу)