Український Монреаль
-
Якщо це вам щось дасть
-
Vodafone Ukraine)
-
Доброго дня, підскажіть будь-ласка, яким мобільним оператором найвигідніше користуватись в Канаді? Щоб і Інтернет швидкий був і ціна приємна )
-
Зараз подивлюсь
-
Напевно квін сайз
-
який розмір ліжка?)
-
Э ліжко без матрасу і дві тумби. Кому потрібно?
-
♈️ Овен 26 вересня. ✨ ТЕБЕ СЬОГОДНІ СВАРИТИМУТЬ. ♉️ Телець 26 вересня. ✨ ВИМАГАЮ ЛЮБОВІ І ГРОШЕЙ. ♊️ Близнюки 26 вересня. ✨ Не тупи, у тебе точно вийде. ♋️ Рак 26 вересня. ✨ Знову тобі будуть потрапляти одні дурачки. ♌️ Лев 26 вересня. ✨ Знову грішити зібрався? Дозволяємо. ♍️ Діва 26 вересня. ✨ Сьогодні краще не ризикувати, поспи. ♎️ Терези 26 вересня. ✨ Шансів мало, але вони точно є. ♏️ Скорпіон 26 вересня. ✨ Твоя вразливість сьогодні зашкалює. ♐️ Стрілець 26 вересня. ✨ КОХАННЯ КОХАННЯ КОХАННЯ. ♑️ Козеріг 26 вересня. ✨ ВІДСУТНІСТЬ ЛЮБОВІ. ♒️ Водолій 26 вересня. ✨ Нууу... дивний день буде. ♓️ Риби 26 вересня. ✨ Удача тільки на твоєму боці. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Рейтинг знаків «Найввічливіші»: 1 місце — Рак 2 місце — Козеріг 3 місце — Діва 4 місце — Терези 5 місце — Риби 6 місце — Водолій 7 місце — Лев 8 місце — Телець 9 місце — Овен 10 місце – Близнюки 11 місце — Скорпіон 12 місце — Стрілець
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, по приїзду в усіх організаціях (sin, страхівка, банк, телефонна картка) я спочатку вказую адресу ейрбіенбі, потім коли я знаходжу довгострокове житло мені потрібно буде повідомити всі ці організації про зміну адреси. Чи є якісь встановлені терміни для цього по організаціям? Може хтось вже проходив процедуру повідомлення інстанцій про зміну адреси і може поділитись досвідом.