Український Монреаль
-
Просіть, і буде вам дано, шукайте і знайдете, стукайте і відчинять вам
-
Міграційна служба та її аутсорсингові NGO займаються працевлаштуванням новоприбулих, але це, скоріше, формальність. В Канаді у вас немає півроку, коли вони, можливо, знайдуть вам роботу. Роботу потрібно шукати самому із використання сучасних комунікаційних інструментів. Таких інструментів достатньо, роботи також...
-
Да не має незавдоволених мабуть! Ми дуже вдячні за допомогу, але я вважаю що якщо є допомога то вона повинна покривати БАЗОВІ людські потреби! Якщо є пес - то дозволяти з ним гулями 2 рази на день а не випрашувати по 10000 раз і кожен раз як новий, коли говорять що не можно пити воду з крану, то зробити все для того, щоб люди мали доступ до найважнішого - ПИТНОЇ води в розмірі не 300 мл на дорослу людину на день.
-
Пані, мова йшла не про їжу, якщо ви неуважно читали. Так що не потрібно додумувати те, про що мова взагалі не йшла. Це, як мінімум, не є етично. І вас не красить, як особу. Мова йшла про воду. Про те, без чого людина не може обійтися. І 0,33 л на особу на день для пиття та гігієнічних процедур - це насмішка над людиною. Й те, що цього замало й потрібно дати нормальну кількість води одразу або протягом дня - це банальний факт, який зрозумілий для будь- кого, хто інколи включає логіку. Потрібно поважити себе й інших ваших співгромадян, які тут знаходяться. На відміну від вас, ми поважаємо персонал, а тому не надзвонюємо їм на гарячу лінію по десять разів на день, а розуміючи їх завантаженість, чекаємо на масову роздачу води, яка була вранці. Але опинившись в ситуації, коли вже наближається ніч, а води так і нема, ми підняли це питання. А щодо ваших роздумів про "дар", то мати повагу до себе, до інших та не намагатися бути підлабузником, очернивши на пустому місці інших співгромадян - це якщо і не дар, то хоч адекватна людська позиція.
-
Бачу,є незадоволені люди ,які на карантині. Але не розумію навіть чому. Все є,їжі досить,так вона може не така,до якої ми звикли, але це не ресторан і не дім. Все ,що потрібно приносять у номер. Червоний хрест дзвонить майже кожен день,через день ,питають ,як справи,чи потрібно щось. Завжди є люди незадоволені, то натура така, все щось не так. Люди ,які не взмозі бути вдячними, завжди будуть нещасливі, бо вдячність,це мабуть дар. З повагою.
-
Досвід не проп'єш
-
♈️ Овен 24 вересня. ✨ НЕ ДУМАЙ ПОГОДЖУВАТИСЯ. ♉️ Телець 24 вересня. ✨ Відчуваєш? Колишніми запахло... ♊️ Близнюки 24 вересня. ✨ Чогось хочеться, а чого не знаю. ♋️ Рак 24 вересня. ✨ Я ВТОМИВСЯ, ДАЙТЕ МЕНІ ГРОШЕЙ. ♌️ Лев 24 вересня. ✨ Може з Тельцем спробуєш? ♍️ Діва 24 вересня. ✨ Го на масаж, потрібно розслабити кісточки. ♎️ Терези 24 вересня. ✨ ТІЛЬКИ НЕ ОБРАЖАЙСЯ. ГОЛОВНЕ ПРАВИЛО НА ДЕНЬ. ♏️ Скорпіон 24 вересня. ✨ Будь добрішим до людей, впораєшся? ♐️ Стрілець 24 вересня. ✨ Швидкоплинні закоханості увійшли в чат. ♑️ Козеріг 24 вересня. ✨ Mood на весь день: байдикувати. ♒️ Водолій 24 вересня. ✨ Тебе знову хочуть обдурити. Прокинься. ♓️ Риби 24 вересня. ✨ Розгрузись, тобі потрібен відпочинок. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
LinkedIn Indeed Joobbank. ca Facebook Glassdoor - корисний сайт з відгуками на роботодавців та зарплатних вилок Є якісь організації що допомагають вам з працевлаштуванням. Але в мене не було досвіду спілкування з ними. Тут точно є люди які знаходили собі роботу через них, по типу прибирання
-
Дякую. Про linkedIn i фейсбук я знаю. Цікавило більше чи є біржі праці, куди можна безпосередньо звернутись за допомогою. Дякую
-
Напишіть більше конкретніше, що саме вас цікавить, яка сфера, на що готові, рівень мови, який досвід мали. Тоді хоча б буде зрозуміліше що вам порадити "Лінкедін чи Фейсбук". Перед тим в цьому чаті скористайтеся пошуком, напишіть слово робота і ознайомтеся. Це питання тут вже обговорювали.
-
Яка конкретна інформація Вас цікавить? В аеропорту дають лист нагадування, що вам потрібно протягом 90 днів пройти мед огляд. Деяким цю роздруківку не давали, просіть її у офіцера що буде вам видавати WP. Ось перелік клінік, телефонуєте і дізнаєтеся про вартість: secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx
-
Начебто як в них стандартна ціна і приблизно 250 , теж що дешевше то можливо на дитину. Не чула щоб дорослий мед огляд коштував 100. Перевіряйте уважно клініку!! Вона має бути довіреною від служби імміграції. Тобто на сайті ircc є список з лікарнями від яких вони приймають результати.
-
Він не один такий, плюсую. Навпаки ті, хто говорить, що "все в достатку" - на даний момент це аж 1 людина. % На цілий день була лише пляшка 0,33. Думав, що скоріше за все на вечерю буде додаткова роздача води. Не хотів людям надзвонювати, був готовий потерпіти до вечері. Але ні, вечерю принесли, але знову без води... Почекав ще трохи, щоб нікого не турбувати, але коли почалася роздача води десь о 21.00, виглянув на коридор і попросив пляшечку - сказали, що тільки по запису. Прийшлось телефонувати й записуватися. Я думаю, в такій ситуації персоналу повинно бути зрозуміло, що 0,33 на день - це апріорі мало для будь-кого, тому щоб їх усі не турбували і не надзвонювали, можна просто зробити додаткову роздачу і хоч би по 1л, а не 0.5. Це логічно.
-
Доброго дня. Чи існують в Монреалі якісь біржі праці? Які б допомагали новоприбулим з пошуком офіційної роботи? Дякую.
-
Можливо буде ще якась більш конкретна інформація, буду вдячна
-
Дякую