Український Монреаль
-
♈️ Овен 24 вересня. ✨ НЕ ДУМАЙ ПОГОДЖУВАТИСЯ. ♉️ Телець 24 вересня. ✨ Відчуваєш? Колишніми запахло... ♊️ Близнюки 24 вересня. ✨ Чогось хочеться, а чого не знаю. ♋️ Рак 24 вересня. ✨ Я ВТОМИВСЯ, ДАЙТЕ МЕНІ ГРОШЕЙ. ♌️ Лев 24 вересня. ✨ Може з Тельцем спробуєш? ♍️ Діва 24 вересня. ✨ Го на масаж, потрібно розслабити кісточки. ♎️ Терези 24 вересня. ✨ ТІЛЬКИ НЕ ОБРАЖАЙСЯ. ГОЛОВНЕ ПРАВИЛО НА ДЕНЬ. ♏️ Скорпіон 24 вересня. ✨ Будь добрішим до людей, впораєшся? ♐️ Стрілець 24 вересня. ✨ Швидкоплинні закоханості увійшли в чат. ♑️ Козеріг 24 вересня. ✨ Mood на весь день: байдикувати. ♒️ Водолій 24 вересня. ✨ Тебе знову хочуть обдурити. Прокинься. ♓️ Риби 24 вересня. ✨ Розгрузись, тобі потрібен відпочинок. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
LinkedIn Indeed Joobbank. ca Facebook Glassdoor - корисний сайт з відгуками на роботодавців та зарплатних вилок Є якісь організації що допомагають вам з працевлаштуванням. Але в мене не було досвіду спілкування з ними. Тут точно є люди які знаходили собі роботу через них, по типу прибирання
-
Дякую. Про linkedIn i фейсбук я знаю. Цікавило більше чи є біржі праці, куди можна безпосередньо звернутись за допомогою. Дякую
-
Напишіть більше конкретніше, що саме вас цікавить, яка сфера, на що готові, рівень мови, який досвід мали. Тоді хоча б буде зрозуміліше що вам порадити "Лінкедін чи Фейсбук". Перед тим в цьому чаті скористайтеся пошуком, напишіть слово робота і ознайомтеся. Це питання тут вже обговорювали.
-
Яка конкретна інформація Вас цікавить? В аеропорту дають лист нагадування, що вам потрібно протягом 90 днів пройти мед огляд. Деяким цю роздруківку не давали, просіть її у офіцера що буде вам видавати WP. Ось перелік клінік, телефонуєте і дізнаєтеся про вартість: secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx
-
Начебто як в них стандартна ціна і приблизно 250 , теж що дешевше то можливо на дитину. Не чула щоб дорослий мед огляд коштував 100. Перевіряйте уважно клініку!! Вона має бути довіреною від служби імміграції. Тобто на сайті ircc є список з лікарнями від яких вони приймають результати.
-
Він не один такий, плюсую. Навпаки ті, хто говорить, що "все в достатку" - на даний момент це аж 1 людина. % На цілий день була лише пляшка 0,33. Думав, що скоріше за все на вечерю буде додаткова роздача води. Не хотів людям надзвонювати, був готовий потерпіти до вечері. Але ні, вечерю принесли, але знову без води... Почекав ще трохи, щоб нікого не турбувати, але коли почалася роздача води десь о 21.00, виглянув на коридор і попросив пляшечку - сказали, що тільки по запису. Прийшлось телефонувати й записуватися. Я думаю, в такій ситуації персоналу повинно бути зрозуміло, що 0,33 на день - це апріорі мало для будь-кого, тому щоб їх усі не турбували і не надзвонювали, можна просто зробити додаткову роздачу і хоч би по 1л, а не 0.5. Це логічно.
-
Доброго дня. Чи існують в Монреалі якісь біржі праці? Які б допомагали новоприбулим з пошуком офіційної роботи? Дякую.
-
Можливо буде ще якась більш конкретна інформація, буду вдячна
-
Дякую
-
Всем доброе утро! Подскажите пожалуйста, от чего зависит такая разница в стоимости медосмотра? Кто-нибудь может поделиться, как грамотно и недорого его пройти?
-
Без проблем в багажі провозила в склі ангілекс 4 штуки 😀 замотувала в речі
-
www.thestar.com/politics/2022/09/22/cp-newsalert-pm-trudeau-backs-lifting-some-covid-19-travel-rules.html
-
До речі, аррайвкан прибрали із 30-го.
-
Тетяно, ви може наберіть їх та скажіть хай вашого земляка перестануть ігнорувати та дадуть йому води? Там же є якась внутрішня система. Або відкривайте чорний ринок води для українців :)