Український Монреаль
-
Він не один такий, плюсую. Навпаки ті, хто говорить, що "все в достатку" - на даний момент це аж 1 людина. % На цілий день була лише пляшка 0,33. Думав, що скоріше за все на вечерю буде додаткова роздача води. Не хотів людям надзвонювати, був готовий потерпіти до вечері. Але ні, вечерю принесли, але знову без води... Почекав ще трохи, щоб нікого не турбувати, але коли почалася роздача води десь о 21.00, виглянув на коридор і попросив пляшечку - сказали, що тільки по запису. Прийшлось телефонувати й записуватися. Я думаю, в такій ситуації персоналу повинно бути зрозуміло, що 0,33 на день - це апріорі мало для будь-кого, тому щоб їх усі не турбували і не надзвонювали, можна просто зробити додаткову роздачу і хоч би по 1л, а не 0.5. Це логічно.
-
Доброго дня. Чи існують в Монреалі якісь біржі праці? Які б допомагали новоприбулим з пошуком офіційної роботи? Дякую.
-
Можливо буде ще якась більш конкретна інформація, буду вдячна
-
Дякую
-
Всем доброе утро! Подскажите пожалуйста, от чего зависит такая разница в стоимости медосмотра? Кто-нибудь может поделиться, как грамотно и недорого его пройти?
-
Без проблем в багажі провозила в склі ангілекс 4 штуки 😀 замотувала в речі
-
www.thestar.com/politics/2022/09/22/cp-newsalert-pm-trudeau-backs-lifting-some-covid-19-travel-rules.html
-
До речі, аррайвкан прибрали із 30-го.
-
Тетяно, ви може наберіть їх та скажіть хай вашого земляка перестануть ігнорувати та дадуть йому води? Там же є якась внутрішня система. Або відкривайте чорний ринок води для українців :)
-
Та ми тут сама доброта, і дякую і як ваші справи хах)) Та і хочеться бути реально такими, бо всі такі привітні
-
Шератон в Дорвалі?
-
Води тут повно з усіх боків.
-
Дороги чи лікарі - так :)
-
В мене все ще враження ніби із водою це якась мовна халепа у вас, не вірю що у Монреалі із цим проблеми.