Український Монреаль
-
Алеее
-
Весь політ сидів тихо під сидінням і спав))
-
Він маленький і стюарди його не помітили
-
Дивіться, я приїхала 2 дні тому і в зачекіненій валізі везла 2 пляшки горілки( подарунок родичам), добре завернула в целофан і потім в футболку. Все ок, ( валіза м’яка). Бачила, як її перекидали міліон разів. І ніц
-
А ще собака без переноски була. Сказали а нехай буде без боксу 🤣
-
Ви мене заспокоїли
-
Можливо є якісь невеличкі приватні. В Тунісі монополізовано на держ почту все, але є невеличкі кур'єрські доставки, працюють по всій країні, дорожче пошти, деякі моменти не дуже зручні, але в цілому краще і швидше від держ пошти
-
#ПерелітХрупкого #iMac #Аймак Air Transat (Париж - Монреаль) ось такий багаж приняли без питань (сказав що батареї всередині не має). Долетів не розбили! Якщо комусь актуально зараз чи для майбутніх людей які будуть летіти чи може ви комусь таку штуку до Европи/України колись будете везти в майбутньому)
-
Го у особисті тоді
-
Оо ми також в Марокко)
-
Я тут і не так далеко від Марокко - може вкрасти у панянки 😂😂😂… тронна іі у рекламне агенство , то всі скляні баночки продасть😂
-
Ну я не знаю що це вже за еліксир життя 😄))
-
А просто у плівку і між одяг? То якщо перевірятимуть , то зможуть подивитись що це … слідкую так уважно за вашою перепискою …😂… думала точно самогон дідуся , а то сироп від кашлю
-
А якщо я захворію через канадську зиму ? То він мені дасть змогу працювати без лікарняного
-
Коротше , буду його мотати у рушник , скотч та пупирку
-
Зробити ліцензію масажиста і працювати за спеціальністю
-
Всім привіт, хтось шукає хаусмейта?
-
Ну після вакцини пару днів це часті наслідки) аде ви ж не збирається ще вакцину ставити)
-
Ви не розумієте В мене тут у Марокко після третьої дози вакцини такий кашель був , так температура підіймалася , я ледве не померла І тут подруга привезла цей сироп За два дні я вийшла з цього жаху
-
Мені би Ваші проблеми..😄
29 Jan 2023, 07:13
47886/236397
27 minutes ago