Український Монреаль
-
мабуть в морокко особливо жорстокий персонал, гравці в сумкобол?
-
та не буде такого, все в барахлі в чомодані той твій кокс на 100500 баксів :D
-
А в чому проблема скла? Я вино віз 2 по 0,75 і ніяких проблем
-
А потім він не надійно замотаний розібьеться і в мене серце гикнеться
-
розмотають, подивляться, замотають назад
-
Не зовсім повний склад лікарського засобу , там ще 5 компонентів Я просто боюсь що якщо скажуть відкрити багаж , то як я їм покажу замотаний сироп Ой Боже мій Такі гарні ліки і стільки проблем з цим склом
-
Усюди , де не потрібен диплом Делівері (якщо маєте права на керування) У ресторані (тут залежить від рівня мови) У клінінгу Можливо санітаркою у хоспітал У аеропорт Все залежить від мови Але без диплома можливо
-
наприклад, клінінг тут добре оплачують
-
Прополіс, екстракт евкаліпта (eucalyptus globulus), екстракт ехінацея пурпурова, екстракт gingembre (zingiber officinalis), аскорбінова кислота, сорбіт, пудр міель, стеарат магнію вегеталь, кремній колоїдний, тауматин, сукралоза, ацесульфам калій, аспартам, лимонний аромат, ментол.
-
Куди спрямувати пошук роботи))
-
Доброго дня,підкажіть будь ласка хто знає,в якому керунку мені шукати роботу,я медсесра ,масажист...але працювати в тій професії я не зможу без ліцензії.Де мене могли б взяти?
-
DociVox
-
яка назва?
-
Я фармацевт , приймала купу ліків , а це просто бомба і кашель лікує і температуру збиває і на ноги ставить за два дні
-
Сироп дуже добрий , знімає самий тяжкий кашель буквально за один день , на травах та прополісі , нічого такого в ньому немає
-
у монреальских морокканців не гірший
-
Тільки хотів спитати що там за чудо сироп
-
Залиште та купіть новий :)
-
Морфійний?)
-
Що то за сироп такий?)
29 Jan 2023, 07:13
47924/236659